Toate categoriile
Astăzi lucrăm  09:00 - 20:00
Blog
Toate noutățile
Sfaturi utile
Noutăți Xiaomi
Noutăți SAMSUNG
Noutăți APPLE
23 Decembrie 2020, 18:56
Sfaturi utile

Cum alegi frigiderul perfect pentru gospodărie?

Cum alegi frigiderul perfect pentru gospodărie?

23 Decembrie 2020, 18:56
Cum alegi frigiderul perfect pentru gospodărie?

Cum alegi frigiderul perfect pentru gospodărie?

Prietene, în acest material ne-am propus să vorbim detaliat și amplu despre frigidere. Vrem să-ți aducem la cunoștință toate aspectele și detaliile pe care tu trebuie să le iai în prim plan atunci când decizi să procuri un frigider nou.

De regulă, frigiderul se numără printre primele electrocasnice procurate în casă și este ales să-i servească gospodarului pentru o perioadă de 10-15 ani. Tu îl vei utiliza în fiecare zi și astfel, ești pur și simplu obligat să cunoști toate criteriile care te vor ajuta să faci o alegere corectă.

Așa că, fă-te comod, citește acest material până la capăt și fii atent la toate detaliile care urmează!

Noi începem:

Gabaritele:

Probabil, cu siguranță știi deja unde va fi amplasat noul frigider în casa ta și de aceea, important este să cunoști din start toate mărimile (înălțimea, lățimea, adâncimea) pe care ți le oferă locul unde urmează a fi amplasat, pentru a nu rămâine dezamăgit, iar disconfortul să nu persiste în momentul utilizării.

Când vine vorba de lățime, foarte important este să fie luate în calcul și situațiile când ușile frigiderului vor fi deschise. Câțiva centimetri în plus, și deja nu vei putea deschide ușa până la capăt sau nu vei putea scoate rafturile și lădițele pentru a le sanitariza. Cu siguranță nu vei rămâine prea entuziasmat de noua achiziție.

Când vorbim de înălțime, mai adaugă la aceasta și lățimea condensatorului (dacă acesta este prezent) și nu uita că frigiderul nu trebuie să fie amplasat prea aproape de perete.

Iar înălțimea frigiderului trebuie să depindă și de înălțimea membrilor familiei tale, în deosebi, înălțimea soției tale. Dacă aceasta timp de 10 ani nu va putea ajunge ceva de pe rafturile superioare, atunci, prietene, probelemele se vor ține de capul tău.

Volumul:

Despre volumul frigiderului, putem spune că acesta se împarte în două categorii: volumul nominal (cuprinde toate componentele frigiderului – rafturi, lădițe, locurile special destinate)și volumul utilizabil (volumul destinat păstrării produselor).

Dacă tu ești un burlac singuratic, atunci un dispozitiv cu volumul de 100-200 l este mai mult decât perfect pentru bucătăria ta; dacă gospodarii casei sunt doi tineri mâncăcioși, atunci volumul necesar pentru aceștia va fi 200-300 l; iar dacă familia e numeroasă, unde sunt prezenți și câinii, și pisicile, și păsările călătoare, atunci va fi nevoie de un spațiu și un volum mult mai mare pentru un astfel de dispozitiv 300-700 l.

Naționalitatea frigiderului pe care îl alegi:

Știai că frigiderele pot fi de etnie asiatică, americană sau europeană? Și aici nu ne referim la locul unde acestea au fost asamblate, ci mai degrabă la atitudinea și modul cum sunt utilizate.

Frigiderel Asiatice – de obicei, nu sunt foarte înalte, dar ceva mai late decât celelalte. Congelatorul acestor frigidere este amplasat în partea de sus și nu este prea mare ca volum.

Așa tip de frigider este ideal pentru acele familii, a căror membri nu sunt prea înalți ca statură și care nu se preocupă în a face rezerve strategice de alimente.

Frigiderele europene – acestea sunt înalte (aprox. 2m), au o formă îngustă și congelatorul amplasat în partea de jos. Volumul acestor frigidere este și el unul destul de mare.

Acest tip de frigidere prinde bine pentru familiile numeroase, unde toți membrii au o statură înaltă și cărora le place se facă rezerve de alimente pentru o perioadă mai îndelungată de timp.

Frigiderele americane – mari, voluminoase, de nivel premiu, congelatorul amplasat în partea stângă, au două uși mari și au un volum mare – până la 800 l.

După modul de răcire:

Probabil știi deja că, orice frigider funcționează în baza unui compresor (inima frigiderului). Anume cu ajutorul acestui compresor se produce răcirea în frigider.

Compresoarele pot fi de două tipuri:

Compresor liniar – compresorul obișnuit, care funcționează periodic - adică se conectează și se deconectează pe măsură ce temperatura setată este obținută.

Compresor învertor – acest tip de compresor funcționează permanent, doar că la intensități diferite. Din acest motiv, frigiderul cu un astfel de compresor are o durată mai mare de viață, este mai econom, nu produce mare zgomot și este cu 20-30% mai scump.

După clasa energetică:

Consumul de energie reprezintă și el unul din caracteristicile principale pentru un frigider, pentru că acesta, spre deosebire de alte electrocasnice pe care le mai ai în casă, va funcționa continuu anul împrejur.

Fiecare frigider, la procurare, are alipit pe ușă un abțibild în care sunt reprezentate schematic categoriile consumului de energie.

Categoriile A++ și A+++ sunt cele mai econome și de regulă, dispozitivele din aceste clase energetice sunt mai scumpe.

LifeHack: Nu amplasa frigiderul lângă aragaz sau calorifer! Fiind amplasat lângă un obiect care produce căldură, frigiderul se va încălzi și va lucra mai intens, astfel și consumul de energie va fi mai mare.

La final, dă-mi voie să-ți arăt care sunt semnele, care îți vor da de știre că a venit timpul să schimbi frigiderul pe unul nou.

 1. Factura la energia electrică e din ce în ce tot mai mare
 2. Mirosul neplăcut din frigider nu dispare nici după profilaxii regulate
 3. Produsele se alterează mai repede decât de obicei
 4. Viteza și nivelul de răcire nu mai sunt aceleași

Acum, ia spune, atrăgeai atenția la toate aceste aspecte când alegeai să cumperi un frigider nou în casă?

Magazinul ALO.md, pe lângă informația utilă din acest material, îți mai pune la dispoziție și un sortiment mare de frigidere performante, astfel ca tu și cei dragi ție să beneficiați de toate avantajele pe care le oferă frigiderele moderne din prezent!

18 Martie 2021, 14:10
Sfaturi utile

Cum să alegi corect mașina de spălat?

Cum să alegi corect mașina de spălat?

18 Martie 2021, 14:10
Cum să alegi corect mașina de spălat?

Cum să  alegi  corect mașina de spălat?
Aveți nevoie de mașina de spălat, dar nu știți pe care să o alegeți așa încât ea să răspundă tuturor standardelor dumneavoastră?

Noi vă ajutăm cu alegerea.

Pasul 1. Locul.
Primul lucru pe care trebuie să-l faceți, este să vă  decideți cu locul unde mașina va fi instalată. De locul unde aceasta va sta depind doi factori: mărimile și tipul de încărcare.

Sfat! Atunci când vă decideți cu locul pentru mașina de spălat, atrageți atenția ca prin apropiere să fie țevi de apă și de scurgere sau alegeți un loc potrivit unde ar fi comod să conectați țevile, la țevi de scurgere și alimentare cu apă.
Tipul de încărcătură.

 

După tipul de încărcătură, distingem 2 tipuri de încărcătură: cu încărcătură frontală și verticală.

La mașinile cu tipul de încărcătură verticală, ușa unde se încarcă rufele este poziționată sus. Tipul ăsta de mașină este potrivit dacă  într-o criză de spațiu pentru că astfel veți valorifica corect spațiul.

La mașinile cu încărcătură frontală, ușa stă în față. Dacă doriți să montați mașina de spălat sub blatul de lucru sau să o ascundeți după o ușiță, ori sub lavoar, atunci este indicat să alegeți o mașină cu ușa în față. Important este să nu uitați că în fața mașinii trebuie alocat spațiu special pentru deschiderea și închiderea ușii.

Dacă aveți destul spațiu pentru orice tip de mașină, alegeți cu încredere cel care vă pare mai comod.

Mărimile.
După ce vați decis cu locul, luați o ruletă și măsurați locul unde va sta mașina de spălat. Este bine să faceți măsurările așa încât mașină să se potrivească perfect cu locul predestinat pentru aceasta.
Mașinile cu ușă frontală  au aceiași parametri. Lungimea este de 60 cm iar înălțimea de 85cm. Dar adâncimea poate să difere. Adâncimea standard este de 60 cm, dar se găsesc și mașini înguste cu adâncimea de 40  cm.   
Sfat! Dacă dumneavoastră sunteți gata să montați mașina, atunci adăugați încă 5 cm pentru țevile din spate.
Mașinile care au ușa pe verticală, au adâncimea standard de 60 cm, iar înălțimea lor poate atinge 90 cm. Avantajul principal al acestor mașini este că au o lățime de 40-45 cm ceea ce permite poziționarea mașinii într-un loc îngust și exclude calculele pentru spațiul unde se va deschide ușa.

Pasul 2. Parametrii spălării.
De obicei, atunci când cineva alege un anume tip de mașină se raportează la calitatea spălării, la numărul de programe și la cât de multe rufe poate spăla mașina dintr-o spălare.

Volumul maxim de încărcătură

Arată volumul de rufe pe care îl puteți spăla dintr-o spălare 4,5,6,7,8,9 sau 10 kg. Putem calcula câte rufe vor intra dintr-o dată după exemplu lenjeriei de pat. Un set de lenjerie pentru un  pat conjugal cântărește 2 kg. Adică dacă alegeți o mașină care cu încărcătură de 4 kg veți putea spăla 2 seturi de lenjerie. O mașină cu capacitate de 5 kg vă va spăla 2 seturi de lenjerie și câteva prosoape. O mașină de 6 kg va spăla 3 seturi de lenjerie iar o mașină de 10 kg va spăla 5 seturi. Trebuie de asemenea să luăm de seamă că capacitatea maximă este calculată pentru rufe confecționate din coton.  Dacă spălați materiale sintetice atunci în tambur trebuie să puneți doar jumătate din capacitatea lui iar dacă spălați lână, atunci se umple doar o treime.

Iar acum gândiți-vă cât spălați dumneavoastră, calculați volumul maxim pentru mașina dumneavoastră de spălat.

Calitatea spălării
Dacă vă faceți griji de calitatea spălării, atunci puteți fi liniștiți. Toate mașinile moderne spală la fel de bine. Este greu să observi diferența. Puteți alege orice mașină de spălat, rezultatul va fi același.

Numărul de regimuri
De obicei,  mașinile de spălat au de la 10 la 20 de regimuri de spălare. Printre ele sunt câteva pe care le folosim cel mai des. Astea sunt cele de spălare a materialelor sintetice, lânei, cotonului, regim de spălare delicată și spălarea rapidă. La modele de mașini diferite, regimurile se pot numi  diferit. De regulă mașinile de spălat au o viteză de rotație de la 800 la 1000 de rotații pe minut. Asta ne permite  să putem scoate rufele pe jumătate uscate, care necesită uscare încă câteva ore.
1200 de rotații pe minut permit să scoți rufele aproape uscate, care mai trebuiesc uscate încă 1-2 ore.  Iar 1600 de rotații pe minut permit să scoateți rufe care pot fi deodată călcate.
Sfat!  
Dacă rufele sunt din țesături subțiri cum ar fi mătasea sau lâna, atunci nu este recomandat să fie uscate  până la sfârșit. Pentru ele, producătorii recomandă centrifugare la 600-800 de rotații pe minut. Iar viteza mare este recomandată pentru hainele din țesături groase cum ar fi prosoapele, halatele și lenjeria de pat.

Pasul 3. Prețul
După ce vă veți decide cu parametrii mașinii de spălat, veți putea observa că vi se pliază mașini din diferite categorii de preț. Iar aici alegerea vă aparține pentru că chiar și mașinile ieftine se descurcă de minune cu rufele murdare. Iar  prețul celorlalte este   definit de  regimuri, tehnologii inovatoare și brand.
Cum putem segmenta după preț mașinile de spălat.

Segmentul premium.

Prețul mașinilor de spălat din categoria premium pornește de la 7500 de lei. În cazul ăsta dumneavoastră plătiți nu numai pentru calitate și aspect, ci și pentru tehnologii de ultimă oră, care vă eliberează de griji în plus. O astfel de mașină poate avea grijă nu numai de spălare și centrifugare, dar și pentru călcarea rufelor. Să nu uităm despre branduri și opțiunile specifice pe care aceștia le oferă. Vorbim aici despre mașinile de spălat de la compania germană AEG, și giganți ca LG și Samsung.


Segmentul prețurilor de mijloc, este de fapt cel mai rentabil din puctul de vedere preț - calitate. În segmentul de mijloc, prețurile variază de la 5000 la 7500 de lei. Pentru acest preț veți primi funcționalitate maximă, calitate și aspect frumos. În acest segment se încadrează mașinile de la brandurile Indesit, brandul turcesc Beko și  Atlantul ucrainesc.
De asemenea, mulți sunt interesați de locul unde mașina de spălat a fost asamblată. Mulți dintre producători își aleg fabricile mai aproape de consumator pentru a economisi pe taxele de transport și devamare. Maișinile mărcii AEG se asamblează în Germania, Italia și Polonia. Samsung, LG  Hotpoint-Ariston și Whirlpool se asamblează în Rusia. Gorenje se asamblează în Slovenia și China.
Trebuie de menționat că asamblarea se face după tehnologia producătorilor, iar mașinile trec un test obligatoriu ceea ce exclude eventualele defecte.

De aceea, atunci când alegeți mașina de spălat, bazați-vă doar pe preferințele personale, funcționalitate și preț.

Iar acum că știți la ce trebuie să atrageți atenția înainte de alege mașina de spălat, puteți să alegeți cu încredere mașina care vi se potrivește cel mai bine.  

 

9 Februarie 2021, 17:11
Noutăți SAMSUNG

Samsung Galaxy A12

Samsung Galaxy A12 -arată la fel de bine pe cât se simte!

9 Februarie 2021, 17:11
Samsung Galaxy A12

Predecesorul lui Galaxy A11, Galaxy A12 vine să cucerească în acest an atât privirile cât și inimile utilizatorilor.

Acest smartphone devine interesant prin prisma upgrade-urilor notabile pe care le aduce în raport cu predecesorul său, de la noi camere, mai multe configurații și o baterie îmbunătățită.

Display:

În acest an ecranul crește de la 6.4 inch la 6.5 inch și este tot un PLS IPS cu rezoluție HD+, doar că camera frontală revine la decupajul selfie picătură, în timp ce A11 avea decupaj bulină în colțul din stânga sus.

 

Camera:

Galaxy A12 face trecerea de la un set de trei camere pe A11 (13 mpx + 5 mpx ultra-wide + 2 mpx bokeh) la un set din patru camere, care arată astfel: 48 mpx + 5 mpx (ultra-wide) + 2 mpx (macro) + 2 mpx (bokeh). Astfel, un plus calitate și utilitate în contentul foto și video.

 

Procesor:

Sub capotă, noua lansare vine cu rocesorul Helio P35 octa-core și următoarele configurații de memorie: 32 GB stocare + 3 GB RAM, 64/128 GB stocare + 4 GB RAM sau 6 GB RAM + 128 GB stocare flash.

 

Baterie:

La capitolul autonomie, Galaxy A12 e ceva mai bun în comparație cu predecesorul său. 5000 mAh cu încărcare la 15W  VS  baterie de 4000 mAh pe Galaxy A11.

 

Alte îmbunătățiri:

Prezența NFC (în anumite regiuni), port USB Type-C, scaner de amprente plasat lateral și un design ceva mai elegant decât predecesorul său, Galaxy A11.

 

Noul Galaxy A12 are carcasă din plastic și poate fi găsit pe nuanțe de negru, roșu, albastru sau alb.

 

Concluzii:

Fie că optezi pentru un smartphone mai scump sau pentru unul mai de buget, noul Galaxy A12 are cu ce-ți cuceria atenția. Vine să astupe golurile pe care le avea modelul Galaxy A11, iar utilizatorului să-i ofere maximul confort în utilizare.

 

Tu, dragă utilizator, ce părere ți-ai făcut citind aceste rânduri despre noul Galaxy A12?

Te așteptăm în magazinele noastre pentru a-ți împărtăși impresiile cu consultanții noștri.

15 Ianuarie 2021, 14:33
Noutăți Xiaomi

Xiaomi Mi 10 T Lite – Смартфон который предпочитает свободу!

Smartphone-ul căruia îi place libertatea!

15 Ianuarie 2021, 14:33
Xiaomi Mi 10 T Lite – Смартфон который предпочитает свободу!

Xiaomi Mi 10 T Lite - Smartphone-ul căruia îi place libertatea!

Știi....? Sunt multe smartphone-uri pe piață. Unele sunt mai reușite, altele mai puțin... însă, când vine vorba să găsești un model, înprimul rând accesibil ca preț, apoi să fie și isteț, iar dacă ne mai gândim și la eleganță, atunci știm că și aceasta trebuie să persiste – Trebuie să capteze atenția utilizatorului cu ceva....și astfel, înțelegem că nu e chiar atât de ușor.

 

Așa că, ne-am gâdit noi, ce-ar fi dacă ți-am vorbi noi despre smartphone-ul Xiaomi Mi 10 T Lite în acest material....?

 

Fă-te comod ca de obicei, pentru că noi începem!

 

 

Lansat la finele anului 2020 (în octombrie), Xiaomi Mi 10 T Lite, o spunem noi, are dreptul la replică.

 

 

Display:

 

Vine cu un ecran mare FullHD+ de 6,67”, bogat în culori aprinse și cu rata de refresh de 120 Hz. Anume rata de refresh de 120 Hz va fi la mare căutare în 2021 pentru utilizatori. Dar când ne gândim la câtă generozitate oferă cei da la Xiaomi, chiar e păcat să nu profiți

 

 

Camera:

 

Asemănător cu cel de pe Poco X3, Xiaomi Mi 10 T vine și el cu un sistem de 4 capere pe spate, care are menirea de bază, să te inspire să creezi.

 

Cu toate astea însă, nu arată deloc rău acest sistem unic de patru camere în repertuarul specific celor de la Xiaomi.

 

Deci, avem:

 

64 MP (senzor principal) + 8 MP + 2 MP + 2 MP – ideale pentru a crea un content excepțional.

 

 

Procesor:

 

Despre productivitate, putem spune că avem parte de acea „Stabilitate în Performanță”, adică acest smartphone este dus până la capăt cu setările și parametrii de performanță. Nu frânează, ne se oprește atunci când mai ai nevoie de el, iar jocurile performante pot fi savurate în toată splendoare lor

 

Procesor - Qualcomm Snapdragon 750 5G

 

 

 

 

 

 

Despre autonomie menționăm:

 

Acest smartphone nu întoarce munții, nu scoți din el ore întregi de ecran activ – deci nu este un monstru al autonomiei. În schimb, oferă destulă putere pentru utilizarea clasică: social media, divertisment (foto, video, audio).

 

Baterie de 4820 mAh + Fast charging

 

 

 

Concluzii:

 

Cum spuneam deja, acest smartphone Mi 10 T Lite este o versiune mai fresh al lui Poco X3. Mai are câte ceva moștenit de la Redmi Note 9S, Mi Note 10 Lite sau Mi 10 Lite.

 

Deci, Mi 10 T Lite este din punctul nostru de vedere, singurul smartphone dus până la capăt. Are un aspect elegnt, arată mult mai bine decât modelele pe care le-am enumerat mai sus, dar, din cauza dimensiunilor sale, se potrivește mai mult bărbaților, ceea ce, după părerea noastră nu e chiar atât de bine.

 

Dar că părere ți-ai format tu, dragă utilizator?

 

Te așteptăm în showroom-ul Alo.md, pentru a ne spune care este părerea ta.

10 Iulie 2020, 17:42
Noutăți Xiaomi

Termometrele non-contact Xiaomi

Termometrele non-contact Xiaomi

10 Iulie 2020, 17:42
Termometrele non-contact Xiaomi

În contextul pandemiei din 2020 termometrele non-contact brusc au început să câștige popularitate. Aceste dispozitive moderne diferă de alte tipuri de termometre, nu numai prin posibilitatea de a măsura temperatura de la distanță, dar și prin funcționarea rapidă, precum și stocarea rezultatelor. 

Pentru măsurarea temperaturii unui flux mare de oameni într-un timp scurt  aceste dispozitive sunt de neînlocuit.

 

Termometrul Xiaomi Mijia iHealth. Termometrul non-contact a fost lansat de către compania Xiaomi sub brandul iHealth. Este predestinat pentru măsurarea temperaturii omului, de aceea diapazonul de temperatură nu este mare, de la 32 până la 43 de grade. În schimb durata de măsurare este foarte scurtă - 1 secundă.

 

Pе lângă faptul că e rapid, termometrul oferă date exacte. Într-adevăr, aici se folosește un senzor cu infraroșu de înaltă precizie marca Heimann. Eroarea declarată este mică, de 0,2 grade. În intervalul de la 35 până la 42 de grade, eroarea este de + -0,2 C, iar în intervalul de la 32 până la 34,9 grade, eroarea este de + -0,3 C.

 

Partea frontală este netedă, acoperită cu un material analogic sticlei. Restul corpului termometrului este din plastic. În mână termometrul se simte perfect și este foarte comod în utilizare. Dimensiunile dispozitivului sunt următoarele: lungime - 13 cm, lățime - 3 cm, înălțime - aproximativ 4 cm. Greutatea fără baterii 67 grame.

 

În exploatare acest termometru digital este foarte simplu. Pentru a măsura temperatura, trebuie să aduceți termometrul la nivelul frunții la o distanță de aproximativ 3 cm. Apoi, apăsați butonul și așteptați răspunsul până vibrează. Vibrația semnalează că puteți vedea deja rezultatul pe ecran. Toate măsurătorile durează aproximativ o secundă, spre deosebire de termometrele obișnuite cu mercur sau termometrele electronice, care trebuie ținute câteva minute.

 

Dacă aveți copii mici, atunci termometrul fără contact iHealth vă va fi extrem de util și convenabil. Gândiți-vă, nu trebuie să-l convingi pe copil să țină termometrul sub braț timp de 10 minute, trebuie doar să aduceți termometrul iHealth la nivelul frunții copilului, și într-o secundă știți deja dacă are copilul febră sau nu. Mai mult, dacă bebelușul doarme, puteți măsura cu ușurință temperatura fără să-l treziți. Totul este gândit până în cele mai mici detalii, chiar și semnalul cu vibrații care nu va trezi copilul.

 

Trebuie să țineți cont că termometrul este destinat pentru măsurarea temperaturii pe suprafața pielii. Dacă tocmai v-ați întors de la frig, până nu vă încălziți nu va arăta temperatura corectă. De asemenea nu este recomandat să măsurați temperatura copiilor în timp ce ei plâng, deoarece în acest moment circulația sangvină se intensifică în zona capului, fața se înroșește, iar temperatura va fi cu 2-3 grade mai mare decât de fapt.  

Termometrul Infrared HT-668. În comparație cu modelul descris mai sus, el măsoară nu numai temperatura corpului, ci și temperatura suprafeței. Infrared HT-668B funcționează fără întrerupere și arată același rezultat exact ca și instrumentele germane de măsurare a temperaturii. Distanța minimă pentru măsurarea temperaturii este de 5-10 cm. Dispozitivul are un diapazon de măsurare a temperaturii de la 30 la 50 de grade celsius. Puteți seta, de asemenea, temperatura maximă, iar în cazul în care temperatura depășește norma, termometrul semnalează acest lucru.

 

În general, termometrele cu infraroșu nu sunt ideale, dar pot arăta aproximativ temperatura. Dacă vă îmbolnăviți, atunci nu există prea multe diferențe dacă ai o temperatură de 37,7 sau 37,5.

 

Am examinat două termometre fără contact. Ce termometre utilizați și ce tip de termometru credeți că merită titlul de cel mai bun?


 

10 Iulie 2020, 17:14
Noutăți SAMSUNG

Samsung Galaxy А11

Samsung Galaxy А11

10 Iulie 2020, 17:14
Samsung Galaxy А11

Compania sud-coreeană Samsung Electronics a lansat în martie 2020 noul smartphone de buget Galaxy A11. Comparativ cu predecesorii săi, telefonul a suferit o serie de schimbări înspre bine atât pe interior cât și pe exterior. 

 

Design

 

Sunt propuse spre alegere 3 variante de culoare: negru, alb și roșu. Telefonul are o carcasă din plastic și cântărește 177g. Dispozitivul iese în evidență față de modelele anterioare printr-un design mai modern și o cameră frontală decupată în ecran, iar pe panoul din spate a apărut scanerul de amprentă.

 

Display

 

Smartphone-ul este dotat cu un display TFT LSD, cu rezoluție HD+ ce măsoară 720x1560 și are o diagonală de 6,4 inchi. Ecranul este suficient de mare. Fotografiile, videoclipurile și jocurile se privesc grozav pe acest dispozitiv. 

 

Camera

 

Samsung Galaxy A11 posedă un setup foto triplu format din senzorii 13MP (F1.8) + 5MP (F2.2, ultra wide 115 grade) + 2MP (F2.4, adancime/bokeh). În colțul din stânga sus al ecranului se situează  camera frontală de 8 megapixeli. La rândul său, a fost introdusă funcția de deblocare facială.

 

Hardware

 

La baza hardware stă procesorul octa-core Snapdragon 450, care funcționează cu o frecvență de 1,8 GHz. Se poate alege între 2 sau 3 GB RAM și 32 GB memorie flash. Este posibil să extindeți memoria prin cardul MicroSd până la 512 GB. Capacitatea acumulatorului a crescut până la 4000 mAh. Este un indicator foarte mare și nu va da bătăi de cap utilizatorilor care preferă jocurile sau vizionarea îndelungată a video-urilor. Bateria dispune de încărcare rapidă 15 watt și alimentare prin USB C. Dispozitivul acceptă toate tipurile principale de comunicare: Wi-Fi, Bluetooth, USB, GPS.

 

Gânduri de încheiere

 

În concluzie, trebuie să menționăm că cei de la Samsung au fost capabili să acopere toate segmentele pieței smartphone-urilor. Compania oferă în fiecare segment produse moderne și de înaltă calitate care corespund tendințelor pieței, iar Samsung Galaxy A11 este un exemplu decent al reușitei companiei.

 

25 Iunie 2020, 17:57
Noutăți Xiaomi

Ceasurile inteligente Xiaomi Amazfit

Ceasurile inteligente Xiaomi Amazfit - potrivite pentru orice ocazie!

25 Iunie 2020, 17:57
Ceasurile inteligente Xiaomi Amazfit

Ceasurile inteligente Xiaomi se bucură de o popularitate în creștere în întreaga lume. O astfel de popularitate se datorează funcționalității și durabilității lor. Vă propunem să faceți cunoștință cu următoarele 4 modele: Amazfit Bip S, Amazfit GTS, Amazfit T-Rex, Amazfit GTR. 

Ce au în comun aceste ceasuri? Acestea monitorizează bătăile inimii, caloriile, numără pașii și distanța parcursă, afișează mesaje și notificări de pe telefonul mobil. La fel au o varietate mare de Watch Face-uri, GPS integrat, display Gorilla Glass 3 și acoperire oleofobă.

 

Amazfit Bip S - este o versiune îmbunătățită a ceasurilor Amazfit Bip. Display-ul transreflexiv, de 1,28” și rezoluție de 176x176 pixeli permite o mai bună economisire a bateriei. Noua matrice este capabilă să afișeze 64 de culori. Ecranul și culorile au devenit mai saturate, mai realiste și contrastante. A fost îmbunătățit senzorul optic pentru scanarea și măsurarea ritmului cardiac. Modulul Bluetooth a fost schimbat pe versiunea 5  - aceasta a îmbunătățit comunicarea, durabilitatea bateriei și viteza de transfer de date. Protecția împotriva umidității s-a îmbunătățit - IP 68 și în funcțiile de fitness au apărut opțiunile de înot.

 

Amazfit GTS - în comparație cu Amazfit Bip S are o matrice AMOLED. Un ecran luminos cu o vizibilitate bună la soare. Durabilitatea bateriei este de aproximativ 14-18 zile. Spre deosebire cu celelalte modele Amazfit GTS o mai mare alegere în ceea ce ține de Watch Face-uri. Acum îți poți personaliza ecranul și alege ce să fie afișat (numărul de pași, caloriile, bateria, temperatura etc.)

 

Amazfit T - Rex - acest model iese în evidență prin aspectul său dur și structura solidă. Totuși este foarte comod, ușurel, cu o curelușă elastică și rezistentă. Rezoluția ecranului este de 360x360 de pixeli și dimensiunea de 1,3”. Ceasul are protecție ce corespunde standardului american MIL-STD-810G, deci rezistă la temperaturi extreme, de la -40 ° С până la +70 ° С și are o carcasă rezistentă la șoc și coroziune. Ceasurile Amazfit T-Rex au fost prezentate la convenția internațională CES 2020 și au impresionat publicul prin rezistența lor și design-ul brutal. 

 

Amazfit GTR - un model cu design elegant și stil clasic. Datorită aspectului său clasic, la prima vedere ai putea să nu-ți dai seama că ai în fața ta un ceas inteligent. Are un ecran AMOLED cu dimensiunea de 1,20”, rezoluție 390x390 pixeli și baterie de 190 mAh.

 

Ceasurile inteligente Xiaomi Amazfit sunt potrivite pentru fiecare, fie că ești student, manager, sportiv de performanță sau director. Ele sunt un însoțitor de încredere de care nu vei mai dori să te desparți.

17 Iunie 2020, 17:50
Noutăți SAMSUNG

Samsung Galaxy A51

Camere mai bune, ecran un pic mai mare, design PREMIUM!

17 Iunie 2020, 17:50
Samsung Galaxy A51

Nici nu am reușit să intrăm bine în noul an 2020, că iată, cei de la Samsung au și început să ne bombardeze cu tot felul de lansări de telefoane, care se întrec între ele.

Pe data de 03.01.2020, au fost lansate noile Galaxy A51 și A71, cele mai recente smartphone-uri din seria Galaxy A.

Seria Galaxy A a devenit una dintre cele mai îndrăgite game de smartphone-uri, iar noile Galaxy A51 și Galaxy A71 continuă să ofere inovațiile cu care consumatorii din țara noastă sunt deja obișnuiți.

Totuși, în acest articol îți vom vorbi mai mult despre Galaxy A51. Cu mai multe detalii despre Galaxy A71, revenim în articolul următor.

Fii cu ochii pe noi!

 

Așa deci, Galaxy A51 – o variantă mai rafinată a modelului A50 și A50s.

La drept vorbind, noi nu prea am observat mari diferențe între A50 și A51. O deosebire mai pronunțată se atestă în design și în numărul de camere pe care acestea le au pe spate, dar în rest: la calitate, rezoluție și hardware, telefoanele sunt identice.

Materialele din care este fabricat, sunt aceleași ca și la A50. Totuși, sistemul nou de camere și display-ul un pic perfecționat, îi conferă un aspect elegant și îl face să arate mai PREMIUM decât predecesorul său.

Vine cu un display Super AMOLED edge-to-edge Infinity-O, cu diagonala de 6,5 inch și rezoluția 1080 x 2400 (Full HD+), care, după cum spuneam deja, îl face să arate mai bine bine decât A50.

Sub display, găsim un scaner de amprentă optic care, din spusele celor care l-au testat deja, este mai rapid cu câteva milisecunde decât modelul precedent.

Pentru iubitorii de poze și selfie-uri, cei de la Samsung au avut grijă să le ofere acestora un set din tocmai patru camere pe spate, cu care să poată obține ușor fotografii clare, luminoase și pline de viață. Totuși, diferențe majore de calitate între pozele făcute pe un A50 și A51, noi nu am observat. Unica deosebire a acestora o constituie camera Macro (pentru cei pasionați de asta), care lipsește pe A50.

Așa dar:

 • Cameră principală – 48 MP, F2.0
 • Cameră Ulta Wide – 12MP, F2.2
 • Cameră Depth – 5MP, F2.2
 • Cameră Macro – 5MP, F2.4
 • Cemeră Selfie – 32MP, F2.2

La specificații, Galaxy A51 păstrează aceeași putere și rapiditate ca și A50. Procesor Exynos 9611 (10 nm) Octa Core (Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz), cu mai mult suport pentru noile camere. Totuși, chiar dacă acest smartphone rulează deja pe sistemul de operare Android 10 și este un pic mai optimizat, trebuie să știi, că acesta nu este tocmai cea mai bună opțiune pentru jocuri și aplicații grele.

La capitolul memorie, A51 va putea fi cumpărat în două versiuni:

4/6 GB RAM

64/128 GB + slot pentru microSD Card până la 512 GB.

Sunetul, porturile și chiar bateria (4000 mAh), la ambele telefoane sunt la fel. În schimb, A51 suportă încărcare rapidă de 25W, față de 15W la A50.

 

Așa dar, Galaxy A51, din punctul nostru de vedere, este un model destul de reușit. La exterior, nu arată deloc mai rău decât modelele A50, A50s și chiar modelele din seria S de anul trecut.

Chiar dacă diferențe majore nu se observă în ceea ce privește puterea și viteza acestora (A50 și A51), are totuși mai multe elemente care-l deosebesc și care-l poziționează ca un telefon de trend pentru 2020.

 • Decupajul camerei frontale (fără breton)
 • Margini ale ecranului foarte subțiri
 • Un nou format de camere pe spate

 

Tu, scrie mai jos ce părere ai despre noul Galaxy A51. Spune-ne dacă și tu crezi că acesta este un model reușit și dacă va fi noul trend în 2020!

 

17 Iunie 2020, 15:37
Noutăți APPLE

Apple iPhone SE (2020)

Apple iPhone SE 2020 - mai mult iPhone la un preț mai mic!

17 Iunie 2020, 15:37
Apple iPhone SE (2020)

Este adevărat că noul iPhone SE este practic același iPhone 8, iPhone 7 și parțial iPhone 6 doar că mai rapid și cu o cameră mai bună? Întradevăr! Așa e!

 

Dacă e să vorbim de exterior singura diferență între noul SE și iPhone 8 este logotipul din spatele telefonului care a fost mutat spre centru. Nu este ceva nou faptul că cei de la Apple mereu au tins a fi modești în ceea ce ține de schimbările de design și a păstra funcționalitatea și simplitatea produselor. Acest lucru nu s-a schimbat cu apariția noului SE. 

 

Luând telefonul în mână vei rămâne încântat de cât de ușor și comod se simte - și nu vei mai dori să te desparți de el. 

Desigur, mulți vor fi atrași  de scanerului de amprentă care apropo a fost îmbunătățit și a devenit de două ori mai rapid decât la iPhone 8.

 

Display-ul telefonului are o diagonală de 4,7” . Da, în comparație cu smartphone-urile moderne are unul dintre cele mai mici ecrane, dar dacă ai nevoie de un telefon rapid și compact, atunci acesta este cu siguranță Iphone SE 2020.

 

Dacă vorbim despre ecran, aici vom lua în considerare câteva puncte controversate, dar interesante:

 

Ecranul de la Iphone SE 2020 este identic cu cel al iPhone 8. Are o rezoluție de 1334x750 pixeli, Retina HD, TrueTone și Haptic Touch - e practic ceea ce vom găsi și în noile smartphone-uri de la Apple. Rămâne a fi o enigmă cum au reușit cei de la Apple să realizeze un telefon cu rezoluție 1334 x 750 pixeli cu o calitate superbă a imaginii în Full HD pe Youtube?

 

Are un procesor de ultima generație - Apple A13 Bionic - cel mai rapid de pe planetă conform spuselor celor de la Apple. 

Cu toate că bateria are doar 1820 mAh smartphone-ul nu cedează în viteză și durabilitate. 

 

Două avantaje care bucura sunt încărcarea Wireless de 10W și bateria Fast Charge de minim 18W care permite încărcare de pînă la 50% în doar 30 de minute. Bateria va ajunge cu siguranță pentru cel puțin o zi de utilizare și pentru 13 ore de vizionare video.

Cu toate ca este o singură cameră dar procesare cu noua generație Hardware de la interior va face acest telefon să facă portrete de invidiat. Are stabilizare optică, oferă o imagine realistă cu contrast bun. Singurul minus este lipsa regimului Night Mode. Poate cel mai interesant dintre acestea este înregistrarea video în 4K (60 cadre/sec). 

 

Dacă avem nevoie de un astfel de telefon în 2020 rămâne a fi o întrebare actuală. Argumentul principal dacă iPhone SE 2020 își merită toți banii este din nou, dacă e să-l compari cu iPhone 11, ambele au același creier însă prețul diferă cu o treime, deci noul SE rămâne a fi mult mai accesibil decât 11 sau 11 Pro, este mai puternic decât iPhone 8, rezistă mai mult și are o mulțime de atuuri în favoarea lui.

17 Iunie 2020, 15:35
Noutăți SAMSUNG

Samsung Galaxy S20+

Telefonul care va revoluționa fotografia.

17 Iunie 2020, 15:35
Samsung Galaxy S20+

Compania Samsung lansează primul smartphone din seria S în urmă cu 10 ani. Galaxy S a invadat piața cu titlul de cel mai subțire telefon cu un ecran imens. În 2020 telefonul de 4” pare minuscul. Seria S nu în zadar este numită flagship, deoarece chiar primii săi reprezentanți încă „trăiesc” în mâinile utilizatorilor (deși sunt scoși din producție). 

 

Dacă e să vorbim despre diferența dintre noul Samsung Galaxy 20+ cu predecesorii săi, mai exact cu S10+, camera frontală a fost mutată spre centru, în partea de sus a panoului frontal, ceea ce îi oferă un aspect estetic mai plăcut și simetric. Despre ecran putem spune că nimic nu este în plus, poate cu excepția camerei frontale decupate care ar putea să nu placă unora. În ceea ce privește șasiu din oțel, în colțul din stânga sus se află piedestalul camerei care este prezent pe toate smartphone-urile Galaxy din 2020 și de la sfârșitul lui 2019. El este mai mic decât cel de la S20 Ultra, însă acest lucru nu afectează calitatea camerei. 

O schimbare importantă în corpusul smartphone-ului este lipsa mufei Jack de 3,5mm. În complet intră un căștile AKG Handsfree care se conectează prin USB C. 

 

Diagonala Display-ului este de 6,7” însă în dimensiune smartphone-ul este puțin mai îngust decât Galaxy S10 Lite și puțin mai mic în înălțime. Telefonul se propune drept un Daily Driver, este destinat pentru pentru utilizatori care folosesc intens smartphone-ul de aceea este important să se simtă bine în mână. Are o rezoluție de 3200x1440 pixeli. Display-ul AMOLED 2x are o rată de refresh al cadrului de 120 Hz. Datorită lui, filmele și videoclipurile sunt mai bogate în detalii și au o imagine mai realistă.

Producătorul a decis să ne uimească cu o baterie de 4500mAh într-un telefon atât de subțire. Alimentatorul de 25 Watt cu Super Fast Charge nu este la fel de rapid ca cel al Samsung S20 Ultra ce conform standardelor moderne nu este foarte mult. Alimentatorul Wireless nu este o noutate deoarece îl găsim și la predecesorul său.

 Din punct de vedere tehnic nu au fost făcute schimbări majore. Procesorul Exynos 990. UFS Storage 3.0 de 128 Gb, 256Gb sau 512Gb și Micro SD de 1 Tb. 

 

Camera performantă a smartphone-ului ne oferă imagini calitative nu doar ziua ci și noaptea. Camera Wide și camera Ultra Wide au câte 12MP iar camera telephoto face un zoom optic 2x și 3x cu senzori de adâncime de 64 MP. Smartphone-ul oferă posibilitatea de înregistrare video în  8K. Este incredibil când te gândești la cât de rapid se dezvoltă tehnologiile și câte posibilități poate oferi un singur dispozitiv. 

 

Se merită oare să treci de la un S10 la noul Samsung Galaxy S20+? Pentru noi răspunsul este evident! Alegerea rămâne de partea ta!

25 Iunie 2020, 18:22
Noutăți Xiaomi

Televizoarele inteligente Xiaomi Mi TV 4A și Mi TV 4S

Televizoarele inteligente Xiaomi Mi TV 4A și Mi TV 4S

25 Iunie 2020, 18:22
Televizoarele inteligente Xiaomi Mi TV 4A și Mi TV 4S

Xiaomi este una din cele mai influente companii din întreaga lume. Succesul acesteia se datorează produselor de calitate la un preț accesibil. Xiaomi ține acum brandurile TV în suspans - oferind funcții de top la un preț avantajos. În acest articol vă vom povesti despre modelele de buget a televizoarelor inteligente Xiaomi - Mi TV 4A și Mi TV 4S. Vom vorbi mai detaliat despre modul în care aceste modele diferă unele de altele, despre reproducerea culorilor, sunet și posibilitățile media.

 

Mi TV 4A. Televizorul are un design minimalist. Ecranul este încadrat în rame lucioase destul de subțiri, are o suprafață de sticlă antireflectantă și piciorușe stabile din plastic. Dacă doriți să plasați televizorul pe perete, puteți procura montura Vesa. 

Veți găsi butonul de pornire în partea de jos a televizorului. Plasticul din jurul ecranului  este flexibil, și se îndoaie chiar sub presiune mică, asigurând o mai bună rezistență la lovituri. 

Mi TV 4A este dotat cu un procesor quad-core Amlogic 9050x, care constă dintr-un procesor Cortex A53 și un GPU Mali 450. Dispozitivul are 1 GB memorie RAM și 8 GB memorie internă. 

Televizorul are trei porturi HDMI, de asemenea, are 3 porturi USB, care vă permit să conectați un hard disk portabil sau unități flash. Conectarea la internet wireless este posibilă prin Wi-Fi, prin intermediul benzii de 2,4 GHz. De asemenea, pentru a elimina eventualele întreruperi, este posibilă conectarea cablului direct prin portul Ethernet.


 

Mi TV 4S. Modelul are un ecran HDR și este disponibil în două mărimi - 43” și  55”. Corpul este confecționat din metal solid. Sunetul calitativ este asigurat de difuzoarele Dolby ce au o putere de  8 kW.

Caracteristicile interne ale 4S impresionează: are un procesor cu nucleu cortex A53 Amlogic, GPU Mali-450 MP5, 2GB RAM și 8 GB memorie internă.

Televizorul este echipat cu trei porturi HDMI, două porturi USB și are de asemenea un port Ethernet. Pe lângă funcțiile standard, vă puteți conecta la Wi-Fi și Bluetooth.

 

Câteva cuvinte despre ceea ce distinge aceste modele TV de altele. Culorile sunt luminoase și redate clar. Este posibil să nu obțineți o culoare neagră saturată, dar nu veți observa zgomotul punctual în testele de gradient, iar raportul preț calitate vă va surprinde plăcut.

Sunt disponibile mai multe setări de imagine: utilizator, standard, luminos, monitor, film sau jocuri. Dacă nu doriți să alegeți în mod independent setările de redare a culorilor, există posibilitatea de a vă opri la modul standard, care nu cedează în calitate celorlalte.

Difuzoarele incorporate de 8 Watt se disting prin sunetul lor clar și de înaltă calitate. La un nivel de volum de 40%, sunetul umple întreaga cameră.

 

Difuzoarele incorporate sunt ideale pentru a viziona filme, programe sportive sau știri. Pentru a asculta muzică, vă recomandăm să folosiți сăști suplimentare ce pot fi conectate prin Bluetooth sau prin mufa Jack de 3,5 mm.

Telecomanda funcționează prin conectare la Bluetooth, ceea ce face posibilă conectarea la mai multe dispozitive, precum și la un set top box. Televizorul este echipat cu un asistent vocal inteligent AI care face posibilă recunoașterea vorbitorului și permite utilizatorului să dea comenzi. De asemenea, în loc de telecomandă, puteți utiliza smartphone-ul, conectândul prin aplicația Mi Remote.

 

Mi TV 4A și Mi TV 4S rulează pe platforma Oreo Android 8.1. Deoarece televizoarele sunt dotate cu Chromecast, puteți proiecta content de pe YouTube direct de pe smatphone-ul Dvs. 

 

Televizoare inteligente Mi TV 4A și Mi TV 4S tentează nu numai datorită prețului lor accesibil, ci și datorită caracteristicilor, culorilor vibrante, sunetului calitativ și corpului elegant dar rezistent. La astfel de prețuri, va fi destul de dificil să găsiți alte modele TV cu funcții similare.

28 Noiembrie 2020, 12:52
Noutăți APPLE

Apple iPhone 12

iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro și 12 Pro Max – Fanii intrigați, concurenții un pic nervoși, iar moldovenii nerăbdători!

28 Noiembrie 2020, 12:52
Apple iPhone 12

După un an complicat, cu situație pandemică totală și criză economică în întreaga lume, iată că vin ăștia de la Apple cu lansările noilor smartphone-uri din seria iPhone 12 – 12, 12 Mini, 12 Pro, 12 Pro Max, care, sincer vorbind, au mai cam degajat un pic din atmosfera asta încordată, oferindu-le fanilor vești bune, mai multe opțiuni, mai multe posibilități.

Anul acesta, iPhone-urile fug de la formele curbate, la origini – la margini colțuroase și linii drepte. Primul fiind lansat iPhone 12 și într-o varietate de tocmai 5 culori.

 

Principalul motiv pentru care ai trece la un iPhone 12 este anume felul cum arată și cum se simte în mână. Totuși, nu trecem cu vederea că, experiența de utilizare la iPhone-uri nu diferă tare mult. Aceleași funcții / iconițe, doar că, alte forme.

Și pentru că fanii Apple erau sătui deja de sticle curbate și margini ondulate, era nevoie de un suflu nou. Vibe-ul ăla de iPhone 5 e prezent acum și pe iPhone 12 – un smartphone care stă bine în mână, nu alunecă ușor și este ceva mai plăcut.

 

Display:

În sfârșit, nemulțumirea multora de anul trecut, a fost satisfăcută anul acesta. Acel display LCD încă de pe vremea lui iPhone 4, cu o rezoluție un pic mai mare de HD, în sfârșit a fost înlocuit cu un Super Retina XDR, OLED foarte bun. Avem culori contrastante, detalizare și mai bună, suport HDR 10 și margini mai subțiri.

 • 12 Mini – 5,4”
 • 12 – 6,1”
 • 12 Pro – 6,1”
 • 12 Pro Max – 6,7”

 

Procesor:

Pe interior, anul acesta, noile smartphone-uri vin cu noul procesor Apple A14 Bionic – cel mai puternic procesor mobil și cu 50% mai puternic decât orice procesor pe Android. Datorită acestui A14 Bionic, toate iPhone-urile de anul acest vin cu suport 5G și cu o rezervă de performanță incredibilă.

Lucrează rapid și oferă o calitate grafică impecabilă în jocuri.

Memorie:

 • 12 Mini – RAM 4 GB / 64 GB; 128 GB; 256 GB
 • 12 – RAM 4 GB / 64 GB; 128 GB; 256 GB
 • 12 Pro - RAM 6 GB / 128 GB; 256 GB; 512 GB
 • 12 Pro Max - RAM 6 GB / 128 GB; 256 GB; 512 GB

 

Camere:

La acest capitol, noile smartphone-uri Apple, nu au suferit schimbări majore. Același set de camere: 2 obiective pentru iPhone 12 și 12 Mini și 3 obiective pentru iPhone 12 Pro și 12 Pro Max.

Camera primară la toate modelele vine cu mici îmbunătățiri, ceea ce asigură cadre foto și video mai bune (luminoase) în întuneric, cu suport HDR Dolby Vision.

 

Baterie:

Iată la capitolul baterie și autonomie, dispozitivele din seria 12, vin cu vești nu tocmai cele mai bune.
Anul trecut, smartphone-urile din seria Pro Max au devenit sinonime cu noțiunea de autonomie de invidiat.

Din păcate, chiar și după lansarea noii generații de smartphone-uri, respectiva afirmație rămâne valabilă. iPhone 12 Pro Max are o baterie mai mică decât cea din iPhone 11 Pro Max. Iată de ce, gigantul din Cupertino a evitat să se laude cu autonomia noilor modele de anul acesta.

 • 12 Mini – 2227 mAh
 • 12 – 2815 mAh
 • 12 Pro - 2815 mAh
 • 12 Pro Max – 3687 mAh

 

Totuși, nu putem trece cu vederea că, iPhone-urile din seria 12 au moștenit câte ceva de la predecesorii săi de anul trecut – iPhone-urile 11. Același sunet stereo bun și puternic, Face ID la fel de bun, vibromotorul e același și chiar și bretoanele au rămas aceleași.

 

Încheind, trebuie să știi, dragă utilizator, că în acest material, ne-am propus să fim maxim obiectivi și extrem de sinceri în ceea ce ține părerea și concluzia noastră față de aceste noi smartphone-uri Apple.

Știm că și ție îți plac părerile sincere și analizele obiective. Iată de ce, te așteptăm în magazinele noastre, pentru a dezbate împreună aspectele cheie ale acestor dispozitive!

 

 

Află detalii
Chișinău, şos. Munceşti 41 Lu - Vn: 09:00 - 20:00 Sb - Du: 09:00 - 19:00 Aici poți repara telefonul la service-centrul specializat VicMobile +373 79 22 11 88 +373 22 02 21 62 Crează traseu în Google Maps pentru a ajunge mai ușor
Chișinău, şos. Munceşti 41 Lu - Vn: 09:00 - 20:00 Sb - Du: 09:00 - 19:00 Aici poți repara telefonul la service-centrul specializat VicMobile +373 79 22 11 88 +373 22 02 21 62 Crează traseu în Google Maps pentru a ajunge mai ușor