Toate categoriile
Astăzi lucrăm  09:00 - 20:00
Blog
Toate noutățile
Sfaturi utile
Noutăți REALME
Noutăți Xiaomi
Noutăți SAMSUNG
Noutăți APPLE
29 Iulie 2022, 11:13
Sfaturi utile

Cu STAR Card achiți online - integral, în rate fixe fără dobândă sau din puncte bonus!

În premieră, STAR Card – unicul card de cumpărături din Moldova care-ți permite să achiți online – integral, în rate fixe fără dobândă sau din puncte bonus

29 Iulie 2022, 11:13
Cu STAR Card achiți online - integral, în rate fixe fără dobândă sau din puncte bonus!

STAR Card, prietenul tău la cumpărături, îți lărgește orizonturile și te invită la shopping online! În premieră pentru Republica Moldova, un card de cumpărături în rate poate fi utilizat nu doar la magazinele fizice dar și la cumpărăturile efectuate pe internet.

Lansarea acestui proiect ambițios Victoriabank o face împreună cu partenerul STAR – Alo Internet Magazin.

De acum înainte, deținătorii cardului vedetă de la Victoriabank vor putea cumpăra online, în 6 rate fixe, cu 0% dobândă, gadgeturi, smartphone-uri, calculatoare, laptopuri, accesorii și tot felul de dispozitive smart, puse la dispoziție de partenerul nostru „Alo”. Totodată, utilizatorii de STAR Card pot cumpăra produse din punctele STAR acumulate sau vor aduna 5% puncte de loialitate (1 punct = 1 leu), achitând integral cumpărăturile online pe www.alo.md.

Partenerul STAR – alo.md este primul magazin online cu care STAR Card se lansează în comerțul electronic, dar Victoriabank planifică să extindă rețeaua cu pași siguri și rapizi, astfel încât deținătorii cardului să aibă o alegere cât mai variată de cumpărături în rate online.

Ce este un STAR Card?

În primul rând trebuie să cunoști că STAR Card nu este un card simplu! Acesta cuprinde, concomitent, însușirile a 3 carduri și este unic pe piața din Moldova:

 • Card cu o linie creditară de până la 100 000 de lei (cu o perioadă de grație de până la 56 zile)
 • Card de cumpărături în până la 12 rate, FĂRĂ DOBÂNDĂ în rețeaua de parteneri STAR
 • Card de acumulare (până la 20%) a punctelor de loialitate, din valoarea cumpărăturilor efectuate, așa numitele puncte STAR, pe care le poți cheltui ulterior în rețeaua de parteneri (1 punct STAR = 1 MDL).

STAR Card are o rețea largă de magazine partenere la care poți achita cumpărăturile în până la 12 rate, fără dobândă sau acumula până la 20% puncte de loialitate din valoarea cumpărăturilor. Vezi care sunt acestea, pe link.

Mai multe detalii despre cardul vedetă de la Victoriabank, STAR Card, poți afla pe https://starcard.md/.

Hai la shopping cu STAR Card, acum și online!

4 Martie 2022, 16:24
Sfaturi utile

Cum să alegi un smartphone la Reused?

Cum să alegi un smartphone la Reused?

4 Martie 2022, 16:24
Cum să alegi un smartphone la Reused?

Cum să alegi un smartphone la Reused?

Goana după ultimele modele de smartphone-uri, a făcut ca utilizatorii să-și schimbe telefoanele o dată la 1-2 ani, doar pentru că a apărut un model nou. Aceștia își vând smartphone-urile, practic noi, la un preț mai mic decât cel de piață și ai șansa să îți cumperi un telefon performant și funcțional la mâna a doua.

 

Atunci când decizi că vrei un smartphone la mâna a doua, trebuie să fii foarte atent de la cine alegi să cumperi. Numărul de escroci, care vând smartphone-uri contrafăcute, reasamblate cu piese de proastă calitate sau care au căzut în apă este destul de mare. La prima vedere acestea nu au semne de uzură, dar odată ce începi a folosi telefonul zilnic, apar erori de rulare, sunet, întârzieri. 


 

Cum te protejezi de escroci?

 

Alege vânzătorii autorizați, cu reputație bună pe piață, care sunt dispuși să facă smartphone-urilor o diagnosticare la centrele de deservire tehnică și care oferă garanție. 

 

La Alo, toate smartphone-urile la mâna a doua, înainte de a fi puse în vânzare, sunt verificate de către specialiștii de la Centrul de deservire tehnică, după o serie de parametri (disponibilitatea în rețea; piese originale; baterie; ecran; senzor de amprentă și proximitate; conturi active; butoane; sistem de sunet; cameră etc.) şi oferă garanţie.


 

Cum verifici dacă un smartphone la mâna a doua este în stare bună?

 

1. Aspectul exterior: dacă pe dispozitiv sunt zgârieturi, semne vizibile, că a suferit lovituri – arată că smartphone-ul ar putea să nu fie funcțional.

 

2. Ecran. Verifică să nu fie pete galbene pe marginile ecranului, acestea sunt urme de clei și înseamnă că a fost schimbat. Deschide o imagine albă, la luminozitate maximă și vezi cum redă culorile, cât de omogenă este imaginea, dacă nu sunt pete mai închise la culoare.

 

3. Camera. Sticla camerei nu trebuie să aibă praf în interior sau zgârieturi. Fă mai multe poze și clipuri video, în toate regimurile disponibile și cu rezoluție maximă.

 

4. Bateria. Odată ce verifici camerele, poți observa și nivelul bateriei, cât de repede scade, când filmezi sau faci poze.

 

5. Wi-Fi și Rețea. Pune cartela Sim în smartphone și verifică dacă poți efectua apeluri, dacă ai internet mobil și te poți conecta la Wi-Fi.

 

6. Sunetul. Înregistrează-ți vocea pe telefon și redă înregistrarea la volum maxim, astfel îți vei da seama dacă microfonul și difuzoarele lucrează. De asemenea, poți suna un prieten.

7. Conturi și securitate. Asigură-te că smartphone-ul a fost formatat la setările din fabrică, și s-a ieșit din toate conturile asociate acestuia.

 

8. Senzori și scanere. Verifică senzorul de proximitate, atunci când aduci telefonul la ureche, ecranul ar trebui să se închidă, ca să nu oprești apelul din greșeală. De asemena, verifică dacă funcționează deblocarea facială și cu amprenta.

 

9. Butonul de blocare și volum. Testează pe rând butonul de blocare, acesta ar trebui să blocheze și deblocheze ecranul instant, la fel și butoanele pentru volum.

 

10. Intrarea pentru încărcător. Conectează încărcătorul, pentru a vedea dacă smartphone-ul răspunde și vezi de cât timp are nevoie, pentru a se încărca cu 10-15%.


 

Concluzie:

 

- Sunt multe variante de smartphone-uri performante și în stare foarte bună, la un preț avantajos, la mâna a doua.

- Cumpără doar de la vânzătorii autorizați, ca să nu pierzi banii și să te trezești cu un telefon, care nu mai funcționează după 2-3 zile.

- La magazinul Alo toate smartphone-urile la mâna a doua sunt verificate minuțios la Centru de deservire tehnică, astfel asigurăm funcționalitatea integrală a dispozitivelor.

22 Februarie 2022, 13:15
Sfaturi utile

E timpul reducerilor la Glodeni!

E timpul reducerilor la Glodeni! Ce? Oferte avantajoase, prețuri mici, tombolă cu premii valoroase. Unde? La magazinul Alo din orașul Glodeni, pe strada Suveranității, 13. Când? Pe 25, 26 și 27 februarie.

22 Februarie 2022, 13:15
E timpul reducerilor la Glodeni!

E timpul reducerilor la Glodeni!

 

Ce? Oferte avantajoase, prețuri mici, tombolă cu premii valoroase.

Unde? La magazinul Alo din orașul Glodeni, pe strada Suveranității, 13.

Când? Pe 25, 26 și 27 februarie.

Am pregătit pentru tine cele mai tari oferte, disponibile doar 3 zile. Nu rata șansa și poți cumpăra cele mai solicitate produse cu 10% reducere sau în rate pentru 18 luni!

 

Smartphone-uri

• Smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/64 GB la 3 999 lei în loc de 4 999 lei, și reducere 90% la orice cablu USB

• Smartphone-ul Blackview A70 Pro 4/32GB la 1 999 lei în loc de 2 299 lei, și reducere 90% la orice cablu USB

• Smartphone-ul RedMi 9С, 2/32GB, Gri, la 2 499 lei în loc de 2 999 lei

• Smartphone-ul Samsung A12 la 3 399 lei în loc de 3 799 lei

 

Televizor
Xiaomi Mi LED TV 4A Global cu diagonala 32 inch la 4 999 lei în loc de 5 299 lei

 

Laptop

ACER Aspire A315-34, Black la 6 399 lei în loc de 6 899 lei

 

Ceas inteligent

Ceas inteligent Blackview Watch X1 și X2, Negru la 799 lei în loc de 999 lei
 

Cameră de bord

Xiaomi 70 Mai M300 Smart Dash Cam, Rose-Gold, la 975 lei în loc de 1 299 lei

*Ofertă disponibilă doar pe 25-27 februarie în magazinul Alo din or. Glodeni.

 

Cumpără orice produs în aceste 3 zile, înscrie-te la tombolă și ai șansa să câștigi un smartphone Blackview A70 Pro!

Ne vedem la Glodeni!

15 Februarie 2022, 12:13
Sfaturi utile

Credit 0% pe 24 luni la Soroca

Ziua Îndrăgostiților a trecut, dar la Alo.md a mai rămas din plin dragoste pentru clienții noștri. Pe 18, 19 și 20 februarie, ai superoferta credit 0% pe 24 luni pentru orice produs, la magazinul ALO din or. Soroca, str. Alexandru cel Bun 1/3.

15 Februarie 2022, 12:13
Credit 0% pe 24 luni la Soroca

Ziua Îndrăgostiților a trecut, dar la Alo.md a mai rămas din plin dragoste pentru clienții noștri.
Pe 18, 19 și 20 februarie, ai superoferta credit 0% pe 24 luni pentru orice produs, la magazinul ALO din or. Soroca, str. Alexandru cel Bun 1/3.

Vrem să construim relații pe termen lung, pentru cel puțin 2 ani, și am pregătit o super ofertă!

La procurarea în rate, ai credit 0% pentru 24 luni, la următoarele produse:

• Smartphone RedMi 9С 2/32 GB Gray la 125 lei/lună

• Smartphone Redmi Note 10 5G, 64G  la 167 lei/lună + cadou certificat în valoare de 200 lei

• Televizor Xiaomi Mi LED TV 4A Global cu diagonala 32 inch la 221 lei/lună

• Laptop ACER Aspire A315-34 Black la 287 lei/lună

• Tableta Xiaomi Pad 5, 6/128, Cosmic Gray la 375 lei/lună

• Aspirator robot Roborock S5 Max la 437 lei/lună

• Căști fără fir HOCO ES41 la 25 lei/lună

• Camera de bord 70 Mai M300 la 54 lei/lună

*Ofertă valabilă doar în perioada 18-20 februarie și doar în magazinul Alo din orașul Soroca.

 

De asemenea, am pregătit o tombolă cu premii, unde ai șansa să câștigi un smartphone de ultimă generație – Blackview A80.

Dar premiile nu se termină aici, vino la Alo, participă la concursuri și poți câștiga căști fără fir, cântar inteligent Xiaomi, baterie externă sau un rucsac.

Ne vedem în weekend la Soroca, da?!

 

9 Februarie 2022, 14:26
Sfaturi utile

Oferte și reduceri din dragoste!

Florile se vor ofili, jucăriile de pluș vor aduna praf pe dulap, dar un gadget inteligent – va rămâne în inimă.

9 Februarie 2022, 14:26
Oferte și reduceri din dragoste!

Oferte și reduceri din dragoste!

 

Florile se vor ofili, jucăriile de pluș vor aduna praf pe dulap, dar un gadget inteligent – va rămâne în inimă.
Cumpără un cadou pentru un om drag și primește încă unul.

 

Televizorul Mi LED TV 4A Global cu diagonala de 32 inch – credit 0% timp de 6 luni sau un suport TV cadou.

Televizorul  Mi QLED TV Q1 Global cu diagonala 75 inch – credit 0% timp de 24 luni sau un aspirator robot Mi Robot Vacuum-Mop P 2 Pro cadou.

 

Ceasul inteligent Redmi Watch 2 Lite –credit 0% timp de 10 luni sau o pereche de căști fără fir Redmi Buds 3 Lite cadou.

 

Căști fără fir Redmi Buds 3 Alb – credit 0% timp de 10 luni sau un rucsac Casual Daypack 10L cadou.

 

Tu ce cadou îi iei persoanei dragi de sărbători?

 

2 Februarie 2022, 11:24
Sfaturi utile

Breaking News! Smartphone-ul Blackview A70 Pro a ajuns la Alo.md!

Acum un an gura târgului vorbea despre Blackview A70, un smartphone cu raport preț-calitate foarte bun, iar astăzi avem deja Blackview A70 Pro.

2 Februarie 2022, 11:24
Breaking News! Smartphone-ul Blackview A70 Pro a ajuns la Alo.md!

Acum un an gura târgului vorbea despre Blackview A70, un smartphone cu raport preț-calitate foarte bun, iar astăzi avem deja Blackview A70 Pro.

 

Ce s-a schimbat? 

 

Procesorul –  Unisoc Tiger T310, deși lansat în 2019, acesta se întâlnește destul de rar la smartphone-urile actuale, dar are o configurație foarte curioasă. Acesta este format din 4 nuclee: 1 cu viteză mare și 3 cu viteză mică, dar eficiente din punct de vedere energetic. 

S-a adăugat +1, dar nu la karma, ci la memoria operativă, care acum este de 4 GB. Cea internă a rămas neschimbată – 32 GB.

 

Ce s-a păstrat?

- Diagonala ecranului este de 6.52 GB, iar rezoluția 720 x 1600, asta însemnând că poți privi filmele și emisiunile preferate de pe YouTube în calitate bună, fără a se pierde din intensitatea culorilor.

- Bateria de 5 380 mAh oferă: 7 h de jocuri/ 8 h redare video/ 9.5 h de scroll-uit pe Instagram, Facebook și TikTok/ 29 h de apeluri și 45 h de muzică.

- Scanner-ul de amprentă pe spate, oferă un plus de siguranță, astfel știi sigur că nimeni nu va avea acces la pozele și mesajele tale.

 

Despre design, liniile fine și culorile superbe ale acestui smartphone nici nu mai vorbim. Blackview A70 Pro atrage privirile din primele secunde. Convinge-te chiar tu!

 

25 Ianuarie 2022, 09:33
Sfaturi utile

Alo, Otaci? Noi venim!

Rețeaua de magazine Alo se extinde și deschide primul magazin din orașul Otaci.

25 Ianuarie 2022, 09:33
Alo, Otaci? Noi venim!

Rețeaua de magazine Alo se extinde și deschide primul magazin din orașul Otaci. 

După cum ne spune datina, evenimentele bune se sărbătoresc câte 3 zile, cu Dj., veselie și cadouri! Pe 28-30 ianuarie, în magazinul Alo de pe str. Prieteniei, 91 sărbătorim deschiderea. Nu vom avea focuri de artificii, dar reducerile sunt la fel de spectaculoase.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi 9A 2/32 GB cu la 1 999 lei în loc de 2 699 lei și 90% reducere la cablurile USB!

Televizorul Mi LED TV 4A 32” Global la 5 299 lei în loc de 5 499 lei și un cadou la alegere: suport TV sau 0% credit la procurarea în rate.

Laptop Asus X515EA Blue 8/256 GB la 8 264 lei în loc de 8 699 lei, la care primești o geantă cadou.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8/128 GB cu reducere de 1000 lei, 6 999 lei în loc de 7 999 lei + un cadou la alegere: Căști fără fir Redmi AirdDots 2 sau credit 0% la procurarea în rate.

Mașină de spălat Samsung WW70A5S20 la 6 956 lei în loc de 7 729 lei!

Frigider Indesit ITS 5180X la 6 299 lei în loc de 6 699 lei

◘ Pentru smartphone-urile din seria 11 T avem o super-ofertă. La procurarea oricărui smartphone, îți alegi 1 cadou:

Xiaomi 11T 

  -Căști fără fir Air Dots Pro 2 SE White
  -Căști fără fir Mi True 2 Basic White
  -Brățară fitness Xiaomi Mi Band 6
  -Credit 0% timp de 10 luni la procurarea în rate

 

Xiaomi 11T Pro

  -Căști fără fir Mi Air 2S White
  -Căști fără fir Mi True 2S White
  -Ceas inteligent Amazfit Bip S Pink
  -Ceas inteligent Amazfit Bip U Green
  -Credit 0% timp de 10 luni la procurarea în rate

 

Xiaomi 11 Lite 5G NE

  -Căști fără fir Earbuds Basic 2 Black
  -Credit 0% timp de 10 luni la procurarea în rate

*Ofertele și reducerile sunt valabile doar pe 28,29 și 30 ianuarie și doar în magazinul Alo din or. Otaci.

Ne vedem la Alo! Cum ne vei recunoaște? Vom purta tricouri negre.

 

18 Ianuarie 2022, 17:26
Noutăți Xiaomi

Sărbătorile continuă la Florești!

Și pe tine te întristează gândul că sărbătorile s-au terminat? Noi, la Alo, am decis că sărbătorile trebuie să continue, la fel și cadourile.

18 Ianuarie 2022, 17:26
Sărbătorile continuă la Florești!

Și pe tine te întristează gândul că sărbătorile s-au terminat? Noi, la Alo, am decis că sărbătorile trebuie să continue, la fel și cadourile. 

Între 21 și 23 ianuarie, îți dăm întâlnire la magazinul Alo din orașul Florești, pe strada 31 August 47, unde ne vom distra împreună. Te așteptăm cu Dj, muzică bună, multe oferte, reduceri și… da,da! Cadouri!!!

La procurarea următoarelor produse:

Smartphone Redmi 9A la prețul de 2699 lei, ai reducere 700 lei și reducere de 90% la cablu USB.

Smart TV Mi LED TV 4A 32” Global la prețul de 5499 lei, ai reducere 200 lei și suport cadou.

Laptop Asus X 515EA la prețul de 8699, ai reducere 5% și geantă pentru laptop cadou.

Smartphone Redmi Note 10 Pro 8/128 GB la prețul de 7999 lei, ai reducere 1000 lei și 0% credit timp de 10 luni sau căștile fără fir Redmi AirDots 2.

 

Dacă alegi unul dintre smartphone-urile din seria 11 T, ai reducere de până la 3000 lei și un cadou la alegere:

 

Xiaomi 11T 

-Căști fără fir Air Dots Pro 2 SE White

-Căști fără fir Mi True 2 Basic White

-Brățară fitness Xiaomi Mi Band 6

-Credit 0% timp de 10 luni la procurarea în rate

 

Xiaomi 11T Pro

-Căști fără fir Mi Air 2S White

-Căști fără fir Mi True 2S White

-Ceas inteligent Amazfit Bip S Pink

-Ceas inteligent Amazfit Bip U Green

-Credit 0% timp de 10 luni la procurarea în rate

 

Xiaomi 11 Lite 5G NE

-Căști fără fir Earbuds Basic 2 Black

-Credit 0% timp de 10 luni la procurarea în rate

 

Și asta nu e tot! Am mai pregătit și o tombolă cu premii, unde ai șanse foarte mari de câștig!

Ofertă disponibilă doar în magazinul Alo, din or. Florești, str. 31 August, nr.47, pe 21,22 și 23 ianuarie.

 

17 Decembrie 2021, 16:53
Noutăți Xiaomi

Xiaomi Redmi 9

Xiaomi Redmi 9 Activ dă tonul unui stil de viață dinamic!

17 Decembrie 2021, 16:53
Xiaomi Redmi 9

 

Xiaomi Redmi 9 Activ dă tonul unui stil de  viață dinamic!

 

Xiaomi continuă să creeze experiențe de performanță și prezintă noul smartphone Redmi 9 Activ, cu o baterie de 5000 mAh, ce depășește standardul de piață cu 25%. 

 

Prima impresie contează? Redmi 9 Activ, atrage privirea prin culorile vibrante, ce se potrivesc perfect oricărui stil, iar designul texturat este nu doar estetic, ci și practic, deoarece se reduc considerabil urmele de amprente.

 

Iar acum hai să vedem ce se ascunde sub această carcasă și te asigur că vei avea parte de multe surprize. Totul începe cu un procesor octa-core Helio G35 optimizat pentru tehnologia HyperEngine, ce asigură performanță rapidă și fluiditatea afișajului, la care se adaugă spațiul de stocare în două variante: 4 GB RAM + 64 GB memorie internă sau 6 GB RAM+128GB memorie internă. Telefonul dispune de cameră principală de 13 MP și cameră frontală de 2 MP, și senzor de adâncime integrat, care oferă poze superbe în regim portret și nu doar. 

 

Bateria - unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba despre un telefon mobil. Redmi 9 Activ ne surprinde plăcut la acest capitol cu 5000 mAh, astfel producătorul ne asigură că telefonul poate fi folosit zilnic în decursul a 3,2 ani fără a pierde din durata de viață. 

 

Dacă faci parte din categoria Până nu văd, nu cred!, te invităm în magazinul nostru să testăm împreună smartphone-ul Redmi 9 Activ.

 

www.xiaomistore.md/ro/redmi/redmi-9-active/?

17 Decembrie 2021, 16:50
Noutăți Xiaomi

Redmi 10 Prime

Redmi 10 Prime - mai multă baterie și mai multă distracție!

17 Decembrie 2021, 16:50
Redmi 10 Prime

Redmi 10 Prime - mai multă baterie și mai multă distracție!

 

Nu am reușit bine să ne obișnuim cu smartphone-ul Redmi 10 și Xiaomi face un up-date cu Redmi 10 Prime la doar câteva luni distanță.  

 

Evident că te întrebi care e diferența între ele? Niciuna ar zice unii, dar nu este totul  atât de simplu pe cât pare.

 

S-au făcut modificări la dimensiuni, astfel Redmi 10 Prime este cu cîțiva mm mai scurt decât Redmi 10, dar și mai greu, cântărind 192 gr. Să fie oare de la volumul bateriei? Se prea poate, pentru că la modelul 10 Prime este folosită o baterie de 6000 mAh în loc de 5000 mAh cum este la Redmi  10. De asemenea, a fost integrată o caracteristică nouă - rezistența la stropi și praf.

 

Un lucru curios la acest smartphone este faptul că nu dispune de funcția NFC, astfel cu Redmi 10 Prime nu mai putem achita direct de pe telefon. Și poate e o veste bună, pentru că nu știu cum voi, dar mie îmi pare că banii zboară mai repede când nu îi ai cash. 

 

www.mi.md/redmi10-prime

7 Decembrie 2021, 15:37
Sfaturi utile

Reduceri pe bune în magazinul Alo din Fălești

Reduceri pe bune în magazinul Alo din Fălești

7 Decembrie 2021, 15:37
Reduceri pe bune în magazinul Alo din Fălești

Stimați locuitori ai orașului Fălești, avem vești bune pentru voi! Vă invităm pe toți la Weekendul Reducerilor în Magazinul Alo - str. Mihai Eminescu, 7.

 

Trei zile - pe 10, 11 și 12 decembrie vei avea ocazia să procuri o serie întreagă de produse la prețuri avantajoase, cu reduceri de până la -10% și în Credit cu 0%. 

 

 • Căștile fără fir HOCO ES41 la preț de 399 lei - reducere -200 lei
 • Smartphone-ul Blackview A80 la preț de 1799 lei - reducere -10%
 • Mașină de spălat Samsung la preț de 6299 lei - reducere -10%
 • Laptop Lenovo IdeaPad 3 la preț de 10449 lei - reducere -5%
 • Televizor smart 43" LED TV Samsung la preț de 7599 lei - reducere -5%

 

De asemenea, fiecare vizitator va primi 1000 lei pe bonus card, iar cu fiecare cumpărătură efectuată participi automat la tombola cu premii valoroase organizată în cadrul evenimentului.

 

Nu sta acasă în acest weekend! Vino în magazinul Alo din or. Fălești să încheiem anul pe o notă pozitivă și cu multe reduceri.

3 Decembrie 2021, 10:28
Noutăți Xiaomi

Xiaomi Pad 5

Performant ca un apple, dar mai accesibil

3 Decembrie 2021, 10:28
Xiaomi Pad 5

Xiaomi Pad 5 este o tabletă minune care, la prima vedere arată foarte bine. Nu se simte ieftină absolut deloc și-ți oferă senzația că e un dispozitiv de nivel premium, asemeni unui produs apple, doar că mai ieftin de câteva ori.

 

Este construită în mare parte din sticlă pe față, aluminiu pe ramă, iar pe spate se atestă un plastic care arată foarte elegant și plăcut la atingere. Ecranul este un IPS de 11 inci la 120Hz, cu suport HDR 10. Are o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli (Quad HD) și o densitate de aprox. 274 ppi. Tableta vine cu un procesor Snapdragon 860 pe 7 nm și are la bază 6 GB RAM în două versiuni: 128 GB și 256 GB spațiu de stocare intern tip UFS 3.1. Acest procesor se descurcă minunat cu sarcinile obișnuite, dar și la capitolul gaming.

 

Tableta mai oferă o baterie de 8720 mAh, o cameră de 13 megapixeli pe spate și una frontală de 8 megapixeli, port USB-C și 4 difuzoare stereo cu suport Dolby Atmos care sună bine și destul de tare. Suportă și stylus, dar se cumpără separat.

 

În ceea ce privește sistemul de operare, Xiaomi Pad 5 rulează pe Android 11 cu firmware-ul MIUI 12.5 adaptat la un ecran mai mare.


 

Ție cum îți pare tableta Xiaomi Pad 5? Vino în magazinele noastre și împărtășește-ți opinia cu consultanții noștri.

 

11 Noiembrie 2021, 12:20
Sfaturi utile

Black Friday: Reduceri până la -60%!

Black Friday: Reduceri până la -60%!

11 Noiembrie 2021, 12:20
Black Friday: Reduceri până la -60%!

Black Friday: Reduceri până la -60%!

 

Black Friday înseamnă produse de calitate, oferte avantajoase și reduceri atractive. Acordă-ți puțin timp și profită la maxim de toate ofertele și reducerile pe care le-a pregătit magazinul ALO.md pentru cea mai Neagră Vineri din an.

 

Accesează magazinul online sau vino în orice magazin fizic Alo unde avem pregătit pentru tine reduceri de până la -60% și oferta Credit 0% la o varietate mare de produse - telefoane, televizoare, aspiratoare, ceasuri inteligente, cântare, camere de bord, căști, accesorii.

 

Și asta nu e tot! În Vinerea Neagră, în magazinul Alo, fiecare vizitator mai primește și 1000 lei cadou pe bonus card.

 

Nu mai amâna până la anu’. Profită acum de toate ofertele magazinului ALO.md și economisește omenește.

1 Noiembrie 2021, 15:00
Noutăți SAMSUNG

Samsung Galaxy A22

Modern. Simpatic. Accesibil.

1 Noiembrie 2021, 15:00
Samsung Galaxy A22

Modern. Simpatic. Accesibil - Samsung Galaxy A22

 

Design modern, culori pastelate, ecran uimitor și cameră cu inteligență artificială.

 

Samsung Galaxy A22 este echipat cu ecran Infinity-U Super AMOLED de 6,4 inch în rezoluție HD+ (1600 x 720) și o rată de refresh de 90 Hz. Pentru protecția vederii utilizatorului, smartphone-ul are implementată tehnologia EyeCare Display - aceasta protejează ochii împotriva radiațiilor de lumină albastră.

 

Galaxy A22 rulează pe chipsetul de la MediaTek - Helio G80, cu 4 GB RAM și memorie de stocare disponibilă în două versiuni - 64 GB și 128 GB.

 

Camera lui Galaxy A22 include patru senzori, principalul fiind de 48 MP. Pe lângă cel principal, mai remarcăm un senzor ultrawide de 8 MP, unul macro de 2 MP și un senzor DOF de 2 MP. Senzorul camerei frontale este de 13 MP.

 

O altă caracteristică interesantă pentru acest smartphone reprezintă acumulatorul generos de 5000 mAh, care suportă încărcător de 15 W. De asemenea, Galaxy A22 mai suportă tehnologia Dolby ATMOS pentru un sunet calitativ și imersiv; tehnologia NFC și are port Type-C.

 

Samsung Galaxy A22 este disponibil în trei culori: alb, negru, verde deschis.

 

1 Noiembrie 2021, 14:42
Noutăți REALME

Realme C21Y

Smartphone de buget cu NFC și baterie de 5000 mAh

1 Noiembrie 2021, 14:42
Realme C21Y

Realme C21y - Smartphone de buget cu NFC și baterie de 5000 mAh

 

Realme C21y este echipat cu ecran IPS de 6,5 inch în rezoluție HD+ (1600 x 720). În partea de sus a ecranului observăm un decupaj în formă de picătură în care este amplasată camera selfie de 5 MP.

 

De performanța acestui smartphone răspunde procesorul Unisoc T610, care conține două nuclee ARM Cortex-A75 cu o frecvență de 1,8 GHz, șase nuclee ARM Cortex-A55 cu aceeași frecvență și un accelerator grafic Mali G52.

 

Camera lui Realme C21y include trei senzori, principalul fiind de 13 MP. Ceilalți doi senzori sunt a câte 2 MP fiecare. Tot pe spate, mai jos de camera principală este amplasat scanerul de amprentă.

 

Alte caracteristici interesante pentru acest smartphone sunt: suport slot microSD, port audio jack pentru căști 3,5 mm, NFC, adaptoare wireless Wi-Fi 802.11 b/g/n și Bluetooth 5.0, receptor GPS/Beidou / GLONASS și baterie generoasă de 5000 mAh.

 

Smartphone-ul Realme C21y este disponibil în două versiuni de memorie: 3 GB / 4 GB RAM; 32 GB / 64 GB memorie de stocare.

 

28 Octombrie 2021, 14:37
Sfaturi utile

Helloween

Despre Samhainophobia, Halloween și reduceri de 66,6%

28 Octombrie 2021, 14:37
Helloween

 

Despre Samhainophobia, Halloween și reduceri de 66,6%

 

În fiecare an, sărbătoarea Halloween este celebrată pe data de 31 octombrie. Aceasta este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Denumirea sărbătorii este prescurtarea de la “All-hallow-evening”, mai exact, ziua tuturor sfinților. În ciuda faptului că este o sărbătoare păgână, Halloween a fost acceptată de biserica catolică și protestantă, pe motiv că, în aceste culte, ziua tuturor sfinților se sărbătorește pe 1 noiembrie.

 

Tradiția spune că în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, spiritele, atât cele rele, cât și cele bune, traversează granița din lumea noastră și cea de dincolo. În ciuda celor spuse, sărbătoarea nu are deloc o semnificație satanică.

 

În America s-a dezvoltat o adevărată industrie a accesoriilor macabre de Halloween: măști, costume de vampiri, schelete, diavoli, fantome, dar şi nelipsiții dovleci scobiți. Copiii îmbrăcați în costume de Halloween colindă din casă în casă strigând “trick or treat” (ne dați sau nu ne dați), iar la schimb ei primesc dulciuri. Alți tineri, mai curajoși, merg în noaptea de 31 octombrie în cimitire, pentru a face tot felul de ritualuri.

 

Culorile asociate cu sărbătoarea Halloween sunt portocaliu și negru. Portocaliu simbolizează răbdare și putere, iar împreună cu maro și auriu, simbolizează recoltele toamnei. Negru este simbolul morții și amintește de scopul inițial al sărbătorii, festivalul care marchează limitele dintre viață și moarte. Există persoane care au fobie de sărbătoarea de Halloween, iar această frică poartă denumirea de Samhainophobia.

 

Din păcate, în ultimii ani, existența Covid-19 face ca această sărbătoare să nu mai fie la fel de gălăgioasă și plină de show-uri ca în alți ani.

Chiar și așa, în perioada 28.10-01.11, magazinul Alo a pregătit reduceri de până la -66,6% la o gamă largă de produse utile pentru tine și familia ta.

 

În acest an, un Halloween plin de țipete, descântece și fără Covid îți dorim.

 

 

19 Octombrie 2021, 17:51
Sfaturi utile

Cablurile USB vor purta noi logo-uri, care vor arăta viteza și puterea maximă suportată

Cablurile USB vor purta noi logo-uri, care vor arăta viteza și puterea maximă suportată

19 Octombrie 2021, 17:51
Cablurile USB vor purta noi logo-uri, care vor arăta viteza și puterea maximă suportată

USB Implementers Forum (USB-IF), organizația creată pentru dezvoltarea și promovarea diferitelor formate USB, anunță un nou program de certificare bazat pe logouri, ajutând la mai buna diferențiere a cablurilor USB4, USB-C și USB Power Delivery.

 

Astfel, noile cabluri create pentru standardul USB PD 3.1 de 60W sau 240W vor fi marcate cu un logo care descrie în mod clar puterea maximă suportată.

 

În mod similar, cablurile USB4 care acceptă viteze de 20 Gbps sau 40 Gbps vor avea un nou logo care arată atât noile viteze pentru transfer de date, cât și viteza de încărcare suportată.

 

Noile marcaje vor fi prezente pe toate cablurile, încărcătoarele și ambalajele certificate. Acest lucru ar trebui să ajute consumatorii nu doar să afle care este puterea și viteza cablului USB achiziționat, ci și faptul că acesta este certificat de USB-IF pentru a respecta aceste standarde.

 

Din păcate, simpla introducere a unor logo-uri noi nu rezolvă în mod automat problema contrafacerii și vânzării de cabluri USB-C neconforme. Spre exemplu, în cazul formatului HDMI LA, fiecare cablu vine marcat cu imagine holografică și un cod QR pe care utilizatorul îl poate scana de pe spatele cutiei, pentru a verifica dacă acesta este un cablu HDMI 2.1 autentic.

 

Noile cabluri și încărcătoare marcate cu noile logouri ar trebui să intre pe piață în curând.

13 Octombrie 2021, 17:49
Sfaturi utile

Comisia Europeană propune oficial adoptarea USB-C drept conector universal

Comisia Europeană propune oficial adoptarea USB-C drept conector universal

13 Octombrie 2021, 17:49
Comisia Europeană propune oficial adoptarea USB-C drept conector universal

Comisia Europeană a decis în favoarea adoptării USB-C, ca format unic de încărcare pe telefoanele mobile vândute în spaţiul comunitar. De asemenea, legislația va prevede și ca încărcătoarele să fie vândute separat de dispozitivele electronice.

 

Excluderea adaptorului AC din pachetul cu accesorii standard probabil că va fi pe placul producătorilor de smartphone-uri, ajutându-i să vândă mai ușor oferta de alimentatoare opționale.

 

Totodată, prin adoptarea universală a mufei USB-C se dorește să fie îndepărtat vechiul format micro-USB (Micro-B), încă folosit cu undele modele de telefoane low-end care nu includ funcţie de încărcare rapidă.

 

Argumentând propunerea adusă în fața Parlamentului European, CE susține că noile reglementări vor ajuta utilizatorii să economisească aproximativ 250 de milioane de euro anual, scăpând de achizițiile inutile de încărcătoare. Totodată, măsura ar trebui să fie benefică și pentru mediul înconjurător, prin reducerea anuală a deșeurilor electronice cu aproape o mie de tone.

 

Potrivit unui studiu al Comisiei Europene, jumătate dintre încărcătoarele vândute cu telefoane mobile aveau conector micro-USB, 29% foloseau deja USB-C și 21% aveau conector Lightning.

 

Comisia europeană încearcă încă din anul 2014 să încurajeze folosirea unui standard comun pentru încărcare USB, însă abordarea bazată pe aliniere voluntară la noile tendinţe nu a dat rezultate, majoritatea producătorilor alegând să joace după propriile reguli.

29 Septembrie 2021, 16:20
Noutăți Xiaomi

Xiaomi 11T și 11T Pro - aproape la fel, dar totuși diferite

Xiaomi 11T și 11T Pro - aproape la fel, dar totuși diferite

29 Septembrie 2021, 16:20
Xiaomi 11T și 11T Pro - aproape la fel, dar totuși diferite

După ce compania Xiaomi ne-a anunțat că renunță la abrevierea “Mi”, iată că au și fost lansate primele telefoane fără această abreviere - Xiaomi 11T și 11T Pro. Două dispozitive care fizic sunt identice, dar care totuși se diferențiază prin specificațiile tehnice.

 

În acest material îți dezvăluim care sunt punctele forte ale telefoanelor nou lansate, dar și care sunt diferențele între ele.

 

Așadar, începem!

 

Noile Xiaomi 11T și 11T Pro reprezintă o continuare a seriei Mi 10T, care mai este actuală și acum. Acestea combină perfect cele mai avansate tehnologii de la acest moment cu camerele de nivel flagship. Comparativ cu modelele anterioare, Xiaomi 11T și 11T Pro au devenit un pic mai subțiri și mai ușoare, ceea ce nu a adus careva daune bateriei.

Dispozitivele au primit unele dintre cele mai bune ecrane AMOLED, cu diagonale de 6,67 FullHD+ și rata de refresh de 120 Hz. Display-ul de pe aceste modele este protejat cu sticlă Gorilla Glass Victus și a primit cea mai înaltă notă din partea organizației de certificare a ecranelor “Display Mate”.

 

Diferența dintre aceste smartphone-uri o constituie procesoarele. Ambele modele se pot bucura de chipset-uri de top - Mediatek Dimensity 1200 Ultra de 6 nanometri pentru Xiaomi 11T și Qualcomm Snapdragon 888 de 5 nanometri pentru Xiaomi 11T Pro.

 

La capitolul camere, vorbim despre 3 senzori de nivel pro cu inteligență artificială de 108 MP pentru ambele modele - wide, ultra-wide, telemacro. Avem suport video HDR10+ ce asigură imagini mai realiste și în culori aprinse, rezoluție 8K și suport audio zoom.

 

Ambele modele au baterii de 5000 mAh și suport fast charge - 67W pentru 11T și 120W pentru versiunea pro.

 

Pe lângă toate aceste specificații, noile smartphone-uri au mai fost dotate cu scaner de amprentă amplasat lateral, difuzoare stereo și suport Dolby Atmos.


 

Merită să optezi pentru unul dintre aceste două modele? Cu siguranță. Aceste smartphone-uri sunt noi, performante și unice în felul lor.

 

Vino în cel mai apropiat magazin Xiaomi și testează singur puterea acestor dispozitive.

29 Septembrie 2021, 15:53
Noutăți Xiaomi

Xiaomi Redmi 10 - Mai nou. Mai bun. La fel de accesibil

Xiaomi Redmi 10 - Mai nou. Mai bun. La fel de accesibil

29 Septembrie 2021, 15:53
Xiaomi Redmi 10 - Mai nou. Mai bun. La fel de accesibil

Când vine vorba de smartphone-urile de buget, ăștia de la Xiaomi nu se zgârcesc niciodată să ofere utilizatorului un pic mai mult decât ceea ce oferă concurenții lor la aceleași prețuri. După gloria popularului smartphone Xiaomi Redmi 9, chinezii continuă să ducă povestea mai departe și vin și în acest an cu un telefon de buget - Redmi 10, cu opțiuni solide, care îl scot oarecum în fața celorlalte modele din același segment.

 

În acest articol îți propunem să analizăm împreună ce-i cu acest nou model de buget de la Xiaomi și să vedem care ar fi avantajele lui în fața concurenților.


 

Anul acesta compania Xiaomi ne prezintă un smartphone mai diferit decât cel de anul trecut. Aici vorbim despre un alt design, alte texturi, un display cu rata înaltă de refresh, alte camere, dar autonomie la fel de bună. La capitolul aspect, noul smartphone se orientează spre modelele mai scumpe. Chiar dacă e în întregime din plastic, partea din spate îți creează impresia că e o sticlă mată ceva mai scumpă.

 

Redmi 10 este dotat cu un display IPS de 6,53 inch, rezoluție Full HD+ și rată înaltă de refresh de 90 Hz. Problema cea mai mare a acestui ecran fiind luminozitatea cam slabă. Procesorul pe acest smartphone este un MediaTek Helio G88 cu 4/6 GB RAM și 64/128 GB memorie de stocare plus slot MicroSD. La procesor și memorie operativă obiecții nu sunt - smartphone-ul își face bine treaba.

De sistem se ocupă o nouă versiune de MIUI - versiunea 12.5, care până la acest moment rulează impecabil.

 

Camere: Anul acesta Redmi 10 vine cu un modul format din 4 camere. 

 • Camera wide - 50 MP
 • Camera ultrawide - 8 MP
 • Camera macro - 2 MP
 • Camera DOF - 2 MP
 • Camera frontală - 8 MP

 

Camera wide reprezintă un senzor nou de la Samsung - ISOCELL JN1, care promite a fi foarte capabil. Totuși nu te aștepta la poze de nivelul flagship-urilor, însă pentru categoria sa de preț fotografiile nu sunt deloc rele. Rezoluția pentru video este un Full HD stabil.

 

Bateria smartphone-urilor Redmi a fost mereu un punct forte, iar Redmi 10 nu este o excepție. Cu ai săi 5000 mAh, acest smartphone oferă în fiecare zi 6 ore de ecran pornit cu opțiunile date la maxim - 90 Hz, luminozitate la maxim, jocuri, internet. Smartphone-ul ăsta este capabil să lucreze cu o singură încărcare până la 2 zile.

 

Pe lângă toate specificațiile mai sus enumerate, Redmi 10 mai oferă un slot pentru 2 cartele SIM plus un micro SD card, un port mini jack și 2 speakere stereo la ambele capete.

 

Cum spuneam mai devreme, compania Xiaomi nu se zgârcește să ofere utilizatorilor săi mai mult pentru bani puțini. De banii săi, Xiaomi Redmi 10 oferă destul de multe avantaje - și rată înaltă de refresh, și putere, și sunet stereo și o autonomie foarte bună. Foarte probabil ca acest smartphone să devină un favorit, la fel cum era și Xiaomi Redmi 9 pe vremea sa.

 

Tu ce părere ai despre acest device? Vino în magazinele Xiaomi și împărtășește-ți opinia cu consultanții noștri.

20 Septembrie 2021, 15:50
Noutăți APPLE

iPhone 13 oficial lansat. Modificări nu sunt foarte multe.

iPhone 13 oficial lansat. Modificări nu sunt foarte multe.

20 Septembrie 2021, 15:50
iPhone 13 oficial lansat. Modificări nu sunt foarte multe.

După multe zvonuri, speculații și comentarii în mediul online, la 14 septembrie iPhone 13 a fost în sfârșit lansat. În acest an Apple a mers pe strategia de anul trecut și ne-a prezentat patru modele din segmentul iPhone 13: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Schimbări majore și însemnate nu au fost anunțate, însă chiar și așa nu putem trece cu vederea peste faptul că noile dispozitive au primit totuși câteva actualizări interesante, asupra cărora vrem să ne îndreptăm atenția.

 

În acest material am strâns toate informațiile care ți-ar putea fi de folos în cazul în care te întrebai dacă merită să-ți cumperi un iPhone 13 sau dacă, mai degrabă, te-ai putea orienta către un iPhone 12 sau iPhone 11, mai ales dacă bugetul tău nu este pregătit pentru o investiție nouă.


 

iPhone 13 și 13 mini

 

iPhone 13 și 13 mini sunt două telefoane care seamănă fizic foarte mult cu modelele de anul trecut - iPhone 12 și 12 mini. Au aceleași forme cu margini colțuroase și linii drepte și aceleași mărimi ale ecranelor - 5,4 inch și 6,1 inch XDR display cu rata de refresh de 60 Hz. Schimbarea vizibilă a noilor modele este noua așezare a camerelor, care în acest an promit să fie ceva mai performante decât cele de anul trecut.

La capitolul performanță, schimbările sunt ceva mai însemnate. Noile iPhone sunt dotate cu procesor nou - A15 Bionic, vin cu baterii mai mari și sunt rezistente la apă după standardul de certificare IP68.

Camera foto este formată din 2 senzori de 12 MP (wide și ultrawide), mai luminoși, mai rapizi și mai buni la capitolul focalizare. Este acoperită cu safir, ce nu va permite zgârierea lentilelor.

 

Veste cea mai importantă pentru toți fanii Apple este că iPhone 13 mini primește în acest an cu o oră și jumătate în plus autonomie față de iPhone 12 mini, iar iPhone 13 are cu două ore și jumătate mai mult față de generația anterioară. Se pare că problema descărcării iPhone-ului în cel mai nepotrivit moment ajunge să fie rezolvată.


 

iPhone 13 Pro și 13 Pro Max

 

Versiunile Pro de asemenea vin cu îmbunătățiri. Acestea au primit aceleași mărimi ale ecranelor - 6,1 inch și 6,7 inch, însă de această dată vin cu o rată de refresh de 120 Hz. E o rată de refresh dinamică - telefonul își dă seama singur la te uiți sau ce faci pe el și astfel schimbă rata de refresh între 10 Hz și 120 Hz în așa fel încât să economisească baterie, dar în același timp să-ți ofere și o experiență unică în utilizare.

La fel și bateriile sunt mai mari comparativ cu versiunile anterioare. Cu o oră și jumătate mai multă autonomie pentru iPhone 13 Pro și cu două ore și jumătate pentru iPhone 13 Pro Max față de modelele de anul trecut.

 

iPhone 13 Pro și 13 Pro Max au primit camere mai mari și mai performante comparativ cu versiunile Pro iPhone 12. Toate sunt de 12 MP, a fost modificată diafragma și senzorul camerelor, astfel utilizatorul va putea face poze noaptea și mai bune decât o făcea până acum. Camera tele are acum un zoom de 3X atât pe varianta Pro, cât și pe varianta Pro Max.

 

Dincolo de modificările tehnice, Apple a anunțat și două funcții noi pentru camerele iPhone 13 Pro și 13 Pro Max.

 

 • Cinematic Mode - poți să faci filme apropiate de ceea vezi la televizor
 • ProRes video - posibilitatea de a filma cu o compresie cât mai mică. Vei filma video care va ocupa și mai mult spațiu, dar fiind compresia mică, vor avea o claritate și o calitate foarte bună

 

Toate telefoanele din gama iPhone 13 vin cu memorie RAM de 6 GB și spațiu de stocare începând de la 128 GB. Versiunea de 64 GB fiind exclusă de pe noile iPhone 13.


 

Concluzie

 

Concluzionând putem spune că Apple oferă utilizatorului un telefon pregătit pentru a face clipuri cât mai profesioniste, cât mai arătoase și cu funcții cât mai bune.

 

Se merită sau nu să treci la un iPhone nou? Depinde cât de multă nevoie ai de noile funcții de la iPhone 13. Dacă ai un iPhone 12 sau 12 Pro nu merită să treci la varianta 13. Nu sunt diferențe foarte mari între ele.

 

Chișinău, şos. Munceşti 41 Lu - Vn: 09:00 - 20:00 Sb - Du: 09:00 - 19:00 Aici poți repara telefonul la service-centrul specializat Alo +373 79 22 11 88 Crează traseu în Google Maps pentru a ajunge mai ușor
Chișinău, şos. Munceşti 41 Lu - Vn: 09:00 - 20:00 Sb - Du: 09:00 - 19:00 Aici poți repara telefonul la service-centrul specializat Alo +373 79 22 11 88 Crează traseu în Google Maps pentru a ajunge mai ușor