Toate categoriile
Astăzi lucrăm  09:00 - 20:00

Magazin autorizat Apple în Moldova

Apple iPhone

Pozele nereușite sunt greu de obținut.

- Cel mai rapid cip. Sistem nou de camere. Baterie pentru toată ziua.

- Video 4K

- Ecran profesional Super Retina XDR (2 niveluri record de luminozitate)

Mai mult

Apple Reused

Apple Reused sunt iPhone-uri la mâna a doua, din Europa, în stare excelentă și la un preț mai mic decât cel de pe piață.

Fiecare iPhone în parte este verificat de către specialiștii de la centru de deservire tehnică Alo, după o serie de parametri, pentru a asigura funcționalitatea dispozitivelor.

Astfel, îți cumperi un iPhone performant, la un preț mai mic decât în magazin, dar la fel de calitativ și primești garanție oficială.

Mai mult

Apple AirPods - magia sunetului. Reinventată.

Design ergonomic, se mulează pe forma urechii, păstrând căștile la locul lor.

Anulare eficientă a zgomotelor din exterior, înainte să-l auzi. Activarea modului Transparență cu o singură mișcare, datorită căruia o conversație cu persoanele din jurul tău va suna natural.

Un microfon cu orientare internă percepe sunetul la fel ca tine. Apoi căștile reglează sunetul audio prin ajustarea frecvențelor medii și joase.

Audio spațial cu urmărire dinamică a mișcărilor capului creează pentru filme și seriale o experiență ca la cinema. Sunetul te învăluie ca și când ai fi în mijlocul acțiunii.

Mai mult

Apple Watch – orizonturi ultra largi!

Nu e nevoie să ridici mâna sau să atingi ecranul ca să vezi ora sau alte informații de pe cadran fiindcă ecranul e mereu activ.

Și este cu 70% mai luminos în încăperi, când mâna e coborâtă.

Rezistent. La apă. La praf. La zgârieturi. Protecția din cristal conferă rezistență și durabilitate.

Menține-ți starea generală de sănătate. Măsoară-ți nivelul de oxigen în sânge. Fă un EKG oricând, oriunde. Verifică-ți rata cardiacă.

Alege dintre zeci de tipuri de antrenament.

Mai mult

iPad – Bun la toate cu lejeritate.

Puternic. Ușor de utilizat. Multifuncțional. iPad este creat pentru tot ce iubești să faci. Să lucrezi, să te joci, să creezi, să înveți, să fii conectat și multe altele.

Datorită cipului performant, te bucuri de o experiență super cursivă. De la scrierea mesajelor, la navigarea pe net și folosirea simultană a mai multor aplicații.

Descarcă fișiere, fă streaming de filme, colaborează cu colegii și încarcă orice conținut de aproape oriunde.

Datorită conexiunii Wi‑Fi rapide, rămâi conectat acasă, la serviciu, la școală sau oriunde ai merge cu iPad‑ul tău.

Mai mult

MacBook – adevăratele superputeri

Cu strălucitul ecran Retina, imaginile ating un nivel nemaivăzut de detaliu și realism. Textul e incredibil de clar. Gama largă de culori P3 oferă și mai multe nuanțe vibrante de verde și roșu față de sRGB.

Primul cip proiectat special pentru Mac. Dotat cu nu mai puțin de 16 miliarde de tranzistori, sistemul pe un cip (SoC) Apple M1 integrează procesorul, unitatea grafică, Neural Engine, I/O și multe altele într‑un singur cip minuscul.

Performanța remarcabilă se combină cu o autonomie revoluționară a bateriei – cipul Apple face ca această eficiență să devină posibilă. Cu o singură încărcare, poți să compilezi până la de 4x mai mult cod sau să editezi imagini până la de 2x mai mult.

Mai mult
Alo.md — фирменный магазин Apple в Молдове, официальный партнер прогарммы Apple Premium Reseller. Alo.md — не только магазин, но и центр обслуживания техники, удачное место где вы можете проконсультироваться, определится с подходящим выбором, научится пользоваться устройством и получить советы по эксплуатации и понять возможности приобретенного девайса.
Alo.md продает только официальную технику с гарантией и сетификацией. Наши консультанты — это эксперты в своей области. А качественная, удобная, простая в использовании техника от Apple доставляет удовольствие своим пользователям и редко требует какой-либо технической поддержки.
Alo.md предлагает вашему вниманию ноутбуки, периферию, телефоны и многое другое. Наша главная задача - удобство нашего клиента. Вы можете прийти в магазин Alo.md , и лично ознакомиться желаемым девайсом. Помимо этого - у нас работает интернет магазин и весь ассортимент доступен в один клик! Как покупать — выбор за вами!
Chișinău, şos. Munceşti 41 Lu - Vn: 09:00 - 20:00 Sb - Du: 09:00 - 19:00 Aici poți repara telefonul la service-centrul specializat Alo +373 79 22 11 88 Crează traseu în Google Maps pentru a ajunge mai ușor
Chișinău, şos. Munceşti 41 Lu - Vn: 09:00 - 20:00 Sb - Du: 09:00 - 19:00 Aici poți repara telefonul la service-centrul specializat VicService +373 79 22 11 88 Crează traseu în Google Maps pentru a ajunge mai ușor