Toate categoriile
Astăzi lucrăm  09:00 - 20:00
Programul de loialitate

Alătură-te programului ALO și primește 1000 lei cadou.

Acești bani îi vei putea utiliza pentru achitarea produselor din magazinul nostru.

Pentru a te alătura programului de loialitate Alo, accesează “1000 lei cadou” pe oricare pagină a site-ului nostru și indică numărul de telefon. În câteva secunde, vei primi un sms, prin care va trebui să confirmi înregistrarea și vei primi 1000 lei în contul tău virtual. 1000 lei vor fi activi peste 14 zile și vor putea fi utilizați în decursul a 90 zile din momentul activării.

Fă cumpărături și noi îți vom întoarce înapoi o parte din banii achitați.

La procurarea oricărui produs din magazinul nostru, în contul tău virtual se va întoarce o parte din suma achitată pentru produsul procurat. Acești bani, tu îi vei putea utiliza la achitarea următoarelor cumpărături. CashBack-ul se calculează și se transferă automat. Suma CashBack-ului depinde veloarea cumpărăturii tale. CashBack-ul primit, devin activ peste 14 zile din momentul transferului și va putea fi utilizat timp de 90 zile din momentul activării.

Primește cadou la Ziua Ta de Naștere.

La etapa înregistrării, îndică data zilei tale de naștere și vei primi un cadou de 500 lei pe bonus card în ziua când vei fi omagiat. Ei vor fi activi imediat ce vor fi transferați.

Cum utilizezi banii bonus din contul virtual?

Poți utiliza banii de pe bonus card pentru a procura orice produs din magazinul nostru. La procurare, indică numărul tău de telefon și vei primi un sms cu un cod unic. Arată acest cod vânzătorului. Sistemul va verifica datele tale, va analiza ce produs procuri și în dependență de cumpărătura ta, va extrage de pe bonus card o parte din suma de bani pentru achitare și automat îți va transfera în cont CashBack-ul.

Important!!! – Punctele acumulate nu pot fi emise în numerar.

Important!!! – Dacă produsul este la promoție: este vândut la reducere, cu un cadou sau în Credit 0%, clientul nu poate folosi punctele acumulate pentru achitarea acestui produs. Clientul va trebui să aleagă ori reducerea oferită în cadrul promoției, ori utilizarea banilor de pe bonus card, dacă condițiile promoției nu prevăd altfel.

Important!!! – Banii de pe bonus card vor fi activi după 14 zile din momentul obținerii și vor putea fi utilizate în decurs de 90 de zile.

Important!!! – Clientul poate utiliza doar acea sumă, care este disponibilă în momentul procurării.

Important!!! – Clientru poate utiliza banii de pe bonus card, achitând doar o parte din suma produsului. Partea care poate fi achitată cu banii de pe bonus card, depinde de produsul ales spre procurare.

Chișinău, şos. Munceşti 41 Lu - Vn: 09:00 - 20:00 Sb - Du: 09:00 - 19:00 Aici poți repara telefonul la service-centrul specializat Alo +373 79 22 11 88 Crează traseu în Google Maps pentru a ajunge mai ușor
Chișinău, şos. Munceşti 41 Lu - Vn: 09:00 - 20:00 Sb - Du: 09:00 - 19:00 Aici poți repara telefonul la service-centrul specializat Alo +373 79 22 11 88 Crează traseu în Google Maps pentru a ajunge mai ușor