Toate categoriile
Astăzi lucrăm  09:00 - 20:00
Plata

Confortul Tău - prioritatea noastră.

De aceea, noi îți propunem 5 modalități de achitare a cumpărăturilor.

1

Achitarea cu cardul bancar pe site

Este o metodă comodă și sigură de achitare a cumpărăturilor ce nu presupune nici un contact fizic. Tot de ce e nevoie – la plasarea comenzii alege “achitare online” și vei I redirecționat pe o pagină sigură, unde vei introduce datele pentru plată.
2

Achitarea cu cardul bancar la livrare sau în magazine

Cumpărătura poate fi achitată cu cardul bancar atât în magazin cât și la livrarea produsului. În acest scop, curierul nostru este echipat cu un terminal de plată POS.
3

Achitarea în numerar curierului sau în magazin

- Achitare în numerar curierului, când produsul este livrat
- În magazin, la primirea prodului
*Se va elibera bon de plată, drept dovadă a actului de procurare.
4

Achitarea în credit (pentru persoane fizice și juridice)

Orice produs poate fi achiziționat în credit, fără a ieși din casă. Este nevoie doar să alegi opțiunea “cumpără în credit” și să completezi ancheta prin care soliciți creditul, după care vei fi telefonat în doar câteva minute.
*Semnarea actelor se face la livrarea produsului sau în magazin
5

Achitarea prin transfer (pentru persoane fizice și juridice)

Alege opțiunea “Transfer”, primește rechizitele noastre bancare și realizează transferul.
*Eliberea produsului se realizează doar după ce se va efectua transferul pe contul de decontare al companiei. În mod obișnuit procedura se realizează în decurs de o zi de la data achitării.
6

Achitarea cu Star card și Liber card este disponibilă doar la achiziționarea pachetului


Părerea ta este foarte importantă pentru noi!

Vom fi recunoscători să primim sugestii și propuneri din partea ta pentru a putea îmbunătăți serviciile noastre, la fel și părerea cu privire la calitatea deservirii le poți expedia la adresa de email info@alo.md. Vei primi răspuns la toate întrebările adresate, în decurs de 1 zi lucrătoare.
Doar cu ajutorul tău putem deveni mai buni!

Chișinău, şos. Munceşti 41 Lu - Vn: 09:00 - 20:00 Sb - Du: 09:00 - 19:00 Aici poți repara telefonul la service-centrul specializat Alo +373 79 22 11 88 Crează traseu în Google Maps pentru a ajunge mai ușor
Chișinău, şos. Munceşti 41 Lu - Vn: 09:00 - 20:00 Sb - Du: 09:00 - 19:00 Aici poți repara telefonul la service-centrul specializat Alo +373 79 22 11 88 Crează traseu în Google Maps pentru a ajunge mai ușor